Eskişehirspor'da kongre öncesi aday olduğunu açıklayan tek isim Osman Taş oldu. Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan olağanüstü genel kurul öncesi konuşan Osman Taş, “Listemiz hazır, inşallah hayırlısıysa olsun. Projelerim var olmasaydı zaten adaylığımı açıklamazdım. Projelerimi sonra paylaşacağım. Eskişehirsporla ilgili hedeflerimi de sonra anlatacağım. Listemde şu anki yönetimden de isimler var. Elimizden gelen ne varsa yapacağız" dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR: Bugün gerçekleştirilmesi planlanan kongrede yeterli çoğunluk sağlanamayınca seçim bir hafta sonrasına ertelendi. Son düzlüğe girilen kulüpte sürpriz bir ismin ekibiyle 30 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul için hazırlık içinde olduğu öğrenildi. Kulislerde konuşulan ismi destekleyenler arasında Eskişehir kamuoyunun yakından tanıdığı Nihat Çuhadar'ın da olduğu öğrenildi.

LİSTE ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR: Ekibin yönetim kurulu listesi üzerinde çalıştığı ve perşembe gününe kadar hazırlıklarını tamamlayıp, son bir kez daha yapılacak toplantı ile başkanlık yolunda karar verileceği gelen bilgiler arasında. Eskişehir'de çok sayıda iş adamı, taraftar ve siyasetçinin de aralarında olduğu kişilerin de desteklediği bu isim Perşembe günü adaylığını açıklayacak. Öte yandan Eskişehir Ekspres'e konuşan Çuhadar, şahsi olarak başkan adaylığını düşünmediğini ancak çok değerli bir ismi desteklediklerini ifade etti.