Eskişehirspor'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen üyelerin görev dağılımı yapıldı.

Yapılan toplantılar neticesinde; Yönetim Kurulunu oluşturan üyelerin görev dağılımında idari, sportif, dış ilişkiler ve mali konulara bağlı birimler birbirinden ayrılırken, ilgili başkan yardımcılarına bağlanması sağlandı.

Buna göre yönetim kurulunda görev şeması şu şekilde belirlendi;

Başkan Vekili Erkan Koca'nın bölümünde Genel Sekreter: Serhan Taşdemir, Stadyumdan Sorumlu Asbaşkan: Cem Binbaş – Zafer Taşer, İdari Ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan: Ahmet Cem Mengüç- Eyüp Can, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan: Anıl Koçhan- Kamil Özkeser, Basın Sözcüsü: Cihan Gürsoy
Eğitim Vakfı Ve İktisadi İşletmeden Sorumlu Asbaşkan: Özgür Sürücü- Mehmet Kanbur, Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkan: Hasan Fıstık- İsmail Boğa- Mustafa Kemal Bandırma, Projeler Ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Asbaşkan: Yasin Özkaya- Tahsin Arman Şanbaklı, Taraftardan Sorumlu Teknik Asbaşkan Yardımcısı: Selim Demircioğlu- Hüseyin Topçu, Hukuk Ve Tff İşlerinden Sorumlu Asbaşkan: Mustafa Topkaya- Av. Cihan Gürsoy, Başkan Yardımcısı: Mete Yılmaz olarak görev yapacak. 

Teknik Asbaşkan: Mete Yılmaz'ın bölümü sportif alanlar olarak yeniden belirlendi. Bu bölümde Teknik Asbaşkan Yardımcısı: Anıl Koçhan, Sağlık Kurulundan Sorumlu Asbaşkan: Cem Ergölen- Oğuz Şengel görev yapacak.

Başkan Yardımcısı (TFF ve Yatırımlardan Sorumlu): Özgür Tulun'un bölümünde Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan: Doğukan İntepe- Bülent Maşaoğlu görevlendirildi. 

Mali Asbaşkan ise Özgür Marankoz olarak göreve devam edecek.