"Kariyerim boyunca çok iyi oyuncularla birlikte oynadım. Sneijder ve Drogba'nın ne kadar büyük oyuncu olduklarını idmanda bile anlıyorsunuz, hemen kendilerini belli ediyorlar. Türklerden Selçuk ve Burak ağabey var. Eskişehirspor'da Kamara ve Tello ile oynadım. Kendi mevkiimden de Dede var, eski Dortmund'lu, Eskişehir'de birlikteydik. Evde her gün iki saat çalışıyoruz. Sabah performans uzmanı antrenörümüzün yönlendirmesiyle koşular var, bir saat sürüyor. Öğleden sonra saat 4'te bu kez tele-konferansla özel fitnesshareketleri yapıyoruz. Artık sahada güçlü-kuvvetli olduğunuz sürece varsınız."

"Vedat Muriqi'i Eskişehir'den tanıyorum"

"Süper Lig'de çok iyi oyuncular var. Kasımpaşa ile ligin ilk maçını Trabzon'a karşı oynamıştık, Sörloth da bir gol atmıştı. O gün demiştik 'Sörloth bu ligde 15 üzeri gol atar' diye... Vedat Muriqi'i Eskişehir'den tanıyorum. Her sezon üstüne koyuyor..."

"EsEs çok iyi kadrosu vardı..."

"En unutmadığın golü 2010-11 sezonunda Beşiktaş'a attım. Kariyerimin dönüm noktası diyebilirim. O zaman Eskişehirspor'un çok iyi bir kadrosu vardı ve ben de çok şans bulamıyordum. Hatta ayrılmayı düşünüyordum, düzenli oynamak için bir alt lige gitmeye bile razıydım. Beşiktaş'a o maç gol attım ve serüven başladı."

Kaynak: Sabah