TRT Radyo’ya konuşan İlhan Var, bu sezon Eskişehirspor’u ligde tutmak istediklerini söyledi. Takımın her geçen gün iyiye gittiğini aktaran Var, “Eskişehirspor artık bir sistem içerisinde, takım halinde futbol oynamaya çalışan bir takım. Galibiyetler kazanmaya da başlayacağız. Çok çalışarak mücadelemize devam edeceğiz. Oynadıkça daha iyiye giden bir takımız. Her geçen gün daha az hata yapıyoruz. Kendi futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. İlk hedefimiz, Eskişehirspor’u bu sezon ligde tutmak” diye konuştu.

“Yurt dışından takip edilen oyuncularımız var”

Eskişehirspor’da çok yetenekli futbolcuların olduğunu hatırlatan genç teknik adam, “Bilal Ceylan şu an Türkiye’nin gündeminde. 17 yaşında ve çok sayıda takım kendisini takip ediyor. 16 yaşındaki Buğra Çağlıyan genç milli takımlarda forma giyiyor. Buğra, yetenekli gelecek vadeden bir oyuncu. Onur Arı’yı 19 yaşında ve 1,95’lik bir santrafor oyuncusu. Altyapımızda ve rezerv kadromuzda çok yetenekli isimler var. Şu an kadromuzda yer alan en az 7 futbolcu takip ediliyor. Yurt dışından bile takip edilen oyuncularımız var” şeklinde konuştu.

Transfer tahtası açılabilir mi?

Son olarak transfer tahtasına değinen İlhan Var, “Sezon sonunda oyuncu satılarak transfer tahtası açılabilir mi? Açılabilir, neden olmasın? Günübirlik projelerle değil, geleceğe dönük projelerle hareket ediyoruz” dedi.