Eskişehirspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Cengiz Seçsev ve ekibi yönetiminde 13:00'de başlayan antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından, dar alan pas çalışmaları yaptı. Antrenman yapılan şut ve taktik çalışmalarıyla tamamlandı.

Siyah Kırmızılıların Samsunspor maçı kafilesi yarın (23 Şubat 2021 Salı) sabah 8:00'de maçın oynanacağı Samsun'a hareket edecek.

Eskişehirspor'da tek hedef puanla dönmek

Ligde 34 maçlık galibiyet hasretine Bandırmaspor zaferiyle son veren Eskişehirspor, tek hedef güçlü rakibi karşısından puanla dönmek. Kırmızı Beyazlılar karşısına yüksek moralle çıkacak EsEs'li futbolcuların yüzleri gülüyor. 

Samsunspor'da son durum

Bu sezon yükseldiği TFF 1. Lig’de iyi bir sezon geçiren Samsunspor, son haftalardaki performansı ile dikkat çekiyor. Ligde oynadığı son 9 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlılar, söz konusu müsabakaların 8’ini kazandı, 1’inde ise berabere kaldı. Bu 9 mücadelede rakip filelere 19 gol atan Samsunspor, kalesinde ise 7 gol gördü.

İlk yarıdaki maç

Eskişehirspor'la Samsunspor ligin 6. haftasında karşı karşıya gelmişler ve o maçtan Samsunspor, İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.