Kayseri Erciyes Hacılar Spor Kompleksinde saat 13:30’da başlayan mücadelenin ilk yarısı golsüz berabere tamamlanırken; ikinci yarıda ise rakip 60. dakikada penaltı atışında golle buluştu. EsEs'te 81. dakikada bulduğu penaltı atışını gole çeviren Ömer; maç sonucunu belirledi. 

Siyah Kırmızılılar sahaya Yiğit, Barış, Kaan, Oğuzhan, Cihangir, Samet, Erdem, Onurhan, Uğurcan, Göktuğ ve Melih ilk 11’iyle başladı.

Eskişehirspor'un kupada Konyaspor'a 1-0 mağlup olurken, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etmişti.

Altyapı Teknik Koordinatörü Serdal Eroy, karşılaşma sonrasında turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Faydalı bir kamp dönemi geçirildiğini söyleyen Eroy; "Kısa ama çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Birbirine eşit takımların kıyasıya mücadelelerini izledik. Kaliteli maçlar oynandı ve sonucu her zaman ufak nüanslar belirledi. Bizim için sıralama değil takımımızın maç oynayabilmesi önemliydi. U17 ve U19 takımlarıyla 3 yaş grubu olarak turnuvaya geldik ve tüm oyuncularımız şans buldu. Hepsinin maç performasını değerlendirebildik. Eskişehirspor'un kurtuluşu altyapıda. Halihazırda A takıma gönderdiğimiz oyuncularımızın yanı sıra bugün de A takımımza çıkabilecek oyuncularımız olduğunu tam anlamıyla gördük diyebilirim. Milli Takım antrenörlerimizden de burada olanlar vardı. Onların da takımımızda oldukça başarılı bulduğu isimler oldu" ifadelerini kullandı.