Koç Josep Maria Berrocal önderliğinde çalışan Siyah Kırmızılı ekip taktik çalışmasıyla yoğun antrenman trafiğine son noktayı koydu. Siyah Kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Yunusemre Sonsırma ve E.J Rowland’ın Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

FENERBAHÇE DOĞUŞ MORALLİ: Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yarın Eskişehir Basket’i konuk edecek olan Fenerbahçe Doğuş bu maç öncesi moral buldu. Turkish Airlines EuroLeague'in 28. maç döneminde Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kızılyıldız'ı 80-63 mağlup ederek normal sezonu ilk 4'te bitirmeyi ve Play-Off etabında saha avantajına sahip olmayı garantiledi. Fenerbahçe Doğuş'ta Bobby Dixon 7/10 üçlük isabeti ile 25 sayı üreterek maçın en skorer ismi olurken Nikola Kalinic 10, Jan Vesely ve Marko Guduric 9'ar sayıyla maçı tamamladılar.

POTANIN ŞİMŞEKLERİ YOLA ÇIKIYOR: Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. Haftasında yarın Fenerbahçe Doğuş ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Basket bu maç için bugün yola çıkıyor. Siyah Kırmızılı ekip öğlen Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda toplanarak karayoluyla İstanbul’a geçecek. Eskişehir Basket İstanbul’da ter idmanı yaparak maç saatini beklemek için kampa girecek.