Çapa, “Son haftalarda en iyi çıkış yapan takımlar arasındayız. Her türlü sıkıntılar yaşadık. 6 aydır maaşını alamamış kadrodan kimseyi kaybetmedik. Bu bizim içim mutluluk verici bir durum” dedi. İkinci devrede hedefin yüksek sıralarda olmak olduğunu belirten Çapa, “Ligde kalamama gibi bir sıkıntımız yok. Oyuncu grubumun yeteneğine güveniyorum” dedi.

İlk devrede 5-6 oyuncunun Süper Lig’de oynayabileceğini ve bundan sonra durumların daha iyi olacağını belirten Çapa, diğer oyuncularında abileriyle oynayarak kendilerini geliştireceğini söyledi.

Yokluktan takım yaratan Çapa, “Bu bizim için onur meselesi. Transferi açmış olmamız işimizi kolaylaştırdı. Bu camiayı yüz üstü bırakamam. Herkese ihanet olur. Maddi olarak çok verdi ancak bu bana manevi olarak paha biçilemez şekilde döndü” dedi.

Bu sürecin Eskişehirspor ve kendi adına iyi olduğunu belirten Çapa, Denizlispor öncesi şunları söyledi: “Denizlispor maçında her zamanki gibi oynayacağız. Elbette önlemlerimizi alarak çıkacağız. Arkamızda büyük bir taraftar grubu var. 25 bin bilet satıldı” dedi. ESKİŞEHİR EKSPRES