Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi'nce düzenlenen kardeşlik turnuvasının kura çekimine katılan Fuat Çapa, Eskişehirspor hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah Kırmızılı camianın her geçen daha sıkı bir şekilde kenetlenmeye başladığını söyleyen Çapa, "Bu bizi mutlu ediyor. İlk geldiğimiz günleri hatırladığımızda, çok sancılı, çok üzücü, hepimizin zaman zaman üzüldüğü, kahrolduğu, umutsuzluğa kapıldığı günler oldu. Ama geldiğimiz noktada birçok şeyi kazandığımızı düşünüyorum. Pırıl pırıl genç arkadaşlarımızı kazandık en azından, bu Eskişehirspor için büyük bir kazançtı. Bence ikinci kazanç Eskişehir’in tekrar kenetlenmesi. Bunu nereye gidersek gidelim çok net bir şekilde görüyoruz" dedi. 

GEÇMİŞİ UNUTMAYALIM: Play-Off ile ilgili de konuşan Çapa "Önümüzde 11 haftamız kaldı. Sezon başındaki beklentiler şu anki durumda beyazla siyah kadar ayrıldı. Biz de an az sizler kadar ilk altıyı hedefliyoruz istiyoruz. Ama bunu yaparken de bazı gerçekleri göz ardı etmememiz lazım. Bunu gerçekleştirmek için son haftaya kadar şansımız olduğu kadar devam edeceğiz. Zaman zaman özellikle genç kardeşlerimize yapılan eleştirinin dozu artıyor. Bu arkadaşlarımız olmasaydı burada Eskişehirspor’u konuşamayacaktık. Bunu göz ardı etmeyelim. O çocuklar bizim için değerli, unutmayalım. Geçmişi unutmayalım, biraz geçmişten ders çıkartalım, geleceğe umutla bakalım. Geleceğimiz de gençler" diye konuştu. 

"POSTERLERİNİ ASIN": Fuat Çapa ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımın genç futbolcularından övgüyle bahsederek "Bugün Eskişehirspor'da neyi hayal ediyor ve neyden korkmuyorsak bu çocuklar sayesinde. posterlerini duvarlara asın, isimlerini unutmayın ve onları kırmayın" dedi.