AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, 71 Evler Spor Kulübü antrenmanı izlemeye giderek çocuklarla birlikte güne başladılar. Antrenmanı izleyen Günay ve Doğan çocuklara takımlarının renklerini taşıyan forma sözü verdi. 

ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNDE SPOR ÇOK ÖNEMLİ: Sonrasında çocukların aileleri ile de bir araya gelip sohbet eden Günay ve Doğan çocuklar için sporun çok önemli olduğunu ailelerin bu konuda teşviklerinin önemli olduğunu vurgularken, geleceğin emanetçisi çocukların sporcu disiplini ile yetişmesinin çok önemli gördüklerini söyledi.

Prof. Dr. Günay, ‘’Çocuklarımızın hem fiziksel hem de zihinsel gelişiminde spor çok önemli. Bu konuda ailelerimiz de bilinçli olmalı. Yardımlaşma, takım çalışması gibi kavramları da çocuklarımız burada deneyimliyorlar. Ben takımımızı çok beğendim. Tamamen gönüllü girişimle başlayan bu amatör takıma gönülden destek veren hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun.’’ dedi.