Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, “Bu ligde bir daha yarışma şansımız var. Ben oyuncularımın genç ve tecrübesiz olduklarına inanmıyorum. Öyle olsalar çoktan havlu atarlardı. Ben onlara inanıyorum. 9 yıldır çok üst düzey hocayla birlikte çalıştım. Bu işin mutfağındaydım. Bugün tecrübesiz diyebilirler ama tecrübesiz değiliz. Bu inançla buraya geldik” dedi.

“Devre arası neden transfer açılmasın”

Eskişehirspor için gece gündüz demeden çalışacaklarını aktaran Var, devre arası transferin açılabileceğini söyledi. Var, “Bir maçta şampiyonluk kaçtı. Keşke ben burada olsaydım da o şampiyonluk gelseydi. Bunun için 7/24 mücadele vereceğiz. Devre arası neden transfer açılmasın? Takımımızda istenen oyuncular var. Biz Allah’ın izniyle bu oyuncularla ligde kalacağız. Ben çok güveniyorum. Bu çocukları yüceltmeye çalışalım, bu çocuklara değer kazandıralım. Biraz sabırlı olalım. Bu takım değerli olursa transferi de açabiliriz. Biz buraya geldiğimizde Hürriyet ve Serkan hoca vardı onlarda bizim ekibimizde” şeklinde konuştu.

“İki tane projemiz var yönetime anlattım”

Projelerinin olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var; “İki tane projemiz var yönetime anlattım onlarda bana güvendiler. Projeleri yönetim kendisi anlatsın. Burada cevherler yatıyor. Ekibimizde ilişkileri çok sağlam kişiler var. Bu çocuklar isteniliyor, o insanların elinde yetişmek daha değerli” ifadelerini kullandı.

"Hiçbir şeyi bahane ve sorun yapmayacağız"

Var "Ekip arkadaşlarımla beraber bu ligde kalabilmenin mücadelesini vereceğiz. Hiçbir şeyi bahane ve sorun yapmayacağız. Eskişehirspor Kulübü çok büyük bir kulüptür. Burada tek eksik 33 bin kişilik seyircimizin olmamasıdır. Allah bana bu takımın ligde kalmasının nasip etsin. Başka bir arzum yok" şeklinde konuştu.