Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri'nin açıklamasında satır başları: 

SENELERDİR KENDİNİ TOPARLAYAMAYAN ANDAÇ...: Hafta sonu Adana Demirspor ile oynanan maçta elimizdeki 3 puan fırsatını bir yanlış hamle ile kaçırdık. Orta sahamızın düşmeye başladığı anlarda Bedirhan’ı oyundan alıp, orta saha oyuncumuz Dorukhan’ı sağ beke çekmek nasıl bir hamleydi hakikaten anlayamadık. Bir de bu değişiklik senelerdir kendini toparlayamayan Andaç’ı oyuna almak için yapılınca gördüğümüz bu hatayı dillendirmeden edemedik.

DİĞER GENÇLERİ DE KAZANMALIYIZ: Yüreği Eskişehirspor sevdasıyla çarpan bir sürü kardeşimiz kulübede ya da alt yapıda kadro beklerken sahada gezen futbolcuları görmek bizleri derinden üzüyor. Bedirhan’a şans verildikten sonraki gelişimini gördükten sonra diğer gençleri de kazanmaya çalışmalıyız fikri bütün camiayı sardı. Bizler Erkan Zengin olayında nasıl Yücel Hocamızın arkasında durduysak, yukarıda ifade ettiğimiz konularda da karşısında durmayı bilmeliyiz. Yücel Hoca gibi olgun bir insanın eleştirimizi anlayışla karşılayacağından eminiz.

YÖNETİMİN İÇLİ DIŞLI OLDUĞU MENAJERLER...: Kulüp içinden aldığımız haberler sebebiyle bazı konuların da açıklığa kavuşmasını, iddiaların cevap bulmasını ve yanlışlar varsa sonlandırılmasını bekliyoruz. Andaç’ın sözleşmesindeki bir madde yüzünden oynatıldığı iddiaları, Alt yapı oyuncularımıza yönetimin gösterdiği menajerlerle çalışmaları dayatıldığı, transfer yasağımız olmasına rağmen localarda yönetimimizle maç izleyen menajerlerin taraftarlar içinde huzursuzluk oluşturduğu ve yönetimin içli dışlı olduğu menajerlerle çalışmayı kabul etmeyen gençlerimizin forma şansı bulamadığı söylentileri son haftalarda camiamızda birlik beraberliği zedeleyen haberler olduğunun bilinmesi ve bu konuların önüne geçilmesini istiyoruz. 

KULÜP ERKAN'DAN 7 MİLYON ZARARA UĞRADI MI?: Bunların haricinde Erkan Zengin ile ilgili olumlu ya da olumsuz kulübün bir girişiminin olmayışı da insanların kafasını kurcalıyor. Bu oyuncudan ya faydalanın ya da gönderin artık. Erkan’ın bu şekilde durması camia içinde ayrılıklara sebebiyet oluyor. Ya oturup konuşulsun anlaşılsın Yada emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılsın. Bütün şehir Erkan Zengin yüzünden Kulübümüzün 7 milyon zarara uğradığını konuşuyor. Bu konuda kamuoyunu aydınlatılmalıdır.

SORULARIMIZ DİLLENMEYE BAŞLADI: Tribünler tepkisiz duruyorsa sebebi bu sezonu kazasız belasız atlatma isteğimizdir. Devre arası yapılan büyük fedakarlık bu tür söylemler ile yok olup gitmesin. Sezon sonuna kadar takımımızı çılgınlar gibi desteklemeye devam edeceğiz ama kafamıza takılanları da camia adına soracağız. Çünkü bu sorularımız iyiden iyiye camiada dillenmeye başladı. Herkesin konuştuğunu bizler duymazdan gelirsek olmaz. Yönetimimiz de bu vesile ile taraftarımızdan hiçbir şeyi gizlemediği görülmüş olur.