ETB Lideri Murat Diri, sezonun tamamlanması ile önemli bir açıklama yaptı.

"Radikal kararlar alınmazsa tüm taraftar oluşumları, gurupları, tayfaları olarak biz Radikal kararlar alacağız" diyen Diri'nin açıklamasından satır başları:

Lig bittiğine göre Yılmaz Vural ile yollar ayrılabilir. 96'yı bu şehir unutmadı. Üç hafta önce 'komisyoncu' diye bağırdığımız adamı alkışlamak tribünlere de zarar veriyor. Transfer tahtamız açılırsa bu şehir tekrar kendisine güvenecek kadar aptal değildir. Yeni yapılanmaya gidilmeli...

Sezon içinde bir çok sıkıntı çıkaran devre arasında kaçmak için fırsat kollayan oyuncu kardeşlerimiz de artık gidebilir.

Sportif konularla ilgilenmesi gerekirken twitter'da klavyetörlük yapanlar da misyonunu tamamlandı. Kendisi de artık yollar ayrılabilir. İyi kötü emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Kulüp mevcut yönetim yapısından dolayı kongreye gidecektir. Bu sene Küme düşerken kulübe uğramayan yöneticiler geçen sene final maçında kalacak yer bulamıyordu. 
Son 2 seneyi kapsayan geniş çaplı açıklamamızı hafta içi yönetimin kamuoyu bildirisinden sonra yapacağız.

Çok stresli 3 sezon yaşadık. Verdiğimiz mücadele ve destek tarihteki yerini aldı ancak Sonunu bile bile kürek çekmekten bedava hayaller kurmaktan bizler de artık yorulduk. Radikal kararlar alınmazsa tüm taraftar oluşumları gurupları tayfaları olarak biz radikal kararlar alacağız.

Son 3 sene de bilinçli olarak Eskişehirsporumuza zarar veren kim varsa Rabbim bildiği gibi yapsın. Bir de desteğini ne olursa olsun esirgemeyen ibrahimin ateşine su taşıyan karınca misali yardım eden herkesten Allah razı olsun. Önümüzdeki sezon yepyeni bir EsEs görmek dileğiyle.

Yaşasın Eskişehirspor.