Kulüpten alacakları ile ilgili dün sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Eskişehirspor eski başkanı Mustafa Akgören'den bugün de özür açıklaması geldi. 

"Başkanlık yaptığım süre içerisinde, kulübün hesabını çok tutmama rağmen, kendi hesabımı hiç tutmadım" diyen Akgören açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Önceki dönemlerden gelen alacaklarımın 300 bin TL'ye yakın bir rakam olduğu hafızamda kalmış (ki bunu kongre konuşmamdada 2 kere söyledim) ve bilançoda alacağımın 294 bin TL görünmesi üzerine, sorulan soruya gönül rahatlığı ile eski alacağımdan tahsilat yapmadım dedim. Dünkü gelişme üzerine, eski defterleri açtım ve alacağımın 355 bin TL olduğunu gördüm. Ayrıca bilançoya alacağım 264 bin TL yazılacağına 294 bin TL yazılmış. Dolayısı ile ben 355 bin TL alacağımın 1/4'ünü kulüpten almışım. Farkında olmadan verdiğim bu yanlış bilgi için, öncelikle yönetim kurulu arkadaşlarımdan, dostlarımdan, bana sonsuz güvenlerini her fırsatta söyleyen taraftarlarımızdan ve tüm camiadan özür dilerim"