Eskişehirspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Eskişehirspor’un 10 Bursaspor’un 33 puanı bulunuyor. Pazar günü oynanacak olan Bursa maçı hazırlıklarına devam eden siyah kırmızılılar, yağmur altında çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca ligdeki son 3 maçından 5 puan toplayan EsEs, Bursa maçını kazanarak lige tutunmayı hedefliyor. Vali Hanefi Demirkol Tesislerinden açıklamalarda bulunan Mustafa Özer, “Biz Eskişehirspor’u iyi yerlerde bırakmak istiyoruz. Onun için çok çalışıyoruz, herkes mücadele ediyor. Biz artık biz bizeyiz. Genç oyuncularımız Eskişehirspor’un geleceği. Sakat sakat, hasta hasta oynuyorlar. Sevginin olduğu yerde başarı olur, biz onun için uğraşıyoruz. Bizim Eskişehirspor ile gönül bağımız var” dedi.

“Ligde kalmak istiyorsak yaklaşık 26 puana ihtiyacımız var”

Oyuncuların çalışmalarından teknik heyet olarak mutlu olduklarını belirten Özer, ligde kalmak için en az 26 puana ihtiyaçlarının olduğunun altını çizdi. Özer, “Adanaspor maçında mücadele eden oyuncularımın ne kadar hırslı olduklarını görüyorum. Ligde kalmak istiyorsak yaklaşık 26 puana ihtiyacımız var. Her maç bizim için çok önemli. Antrenmanlarımız devam ediyor, çalışmalarımız devam ediyor. Genç oyuncularımız bize ayak uyduruyorlar. Daha yolumuzun uzun olduğunu anlatıyoruz. Son 3 maçımızda kırılma anlarını yaşamadık. Ona göre takım reaksiyon gösterecek. Ben oyuncularımın çalışmalarından dolayı mutluyum. Bizim için en önemlisi o. Bursa maçına iyi hazırlanıyoruz. Bizi atmosferi yüksek bir maç bekliyor” diye konuştu.

“Bursa ligin en iyi takımlarından bir tanesi”

Özer, Bursaspor maçının zorlu geçeceğini söyleyerek, “Şu an önümüzde çok önemli bir Bursa maçı var. Bursa ligin en iyi takımlarından bir tanesi kadro olarak çok iyiler. Çok zor bir maç olacak. 90 dakika boyunca mücadele ederek yakaladığımız pozisyonları etkili kullanırsak oradan puan ve puanlar alabiliriz” ifadelerini kullandı.