Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 2. haftasında yarın (18 Eylül 2020 Cuma) saat 19'da evinde Adanaspor'la karşı karşıya gelecek. 

Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Siyah Kırmızılılarda tek hedef galibiyet. 

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Özer, Adanaspor karşısında geçtiğimiz haftayı telafi etmek ve 3 puan almak için sahada olacaklarını söyledi.

Özer şöyle konuştu;

"Ankaraspor karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maça genel olarak baktığımızda en az 5 tane yüzde 100’lük gol pozisyonumuz var. Duran toptan yenilen gol ve son 15-20 dakika risk aldıktan sonra verdiğimiz birkaç pozisyon dışında bölüm bölüm iyi bir futbol ortaya koyduk.

Göreve geldiğimizden itibaren üçüncü bölgede sıkıntı yaşadığımız bir gerçek ancak bunları takım içerisinde halletmeye çalışıyoruz. Maç sonrası analizlerimizde oyuncularımıza artılarımız ve eksilerimizi anlattık. Bu veriler ışığında Adanaspor karşısında geçtiğimiz haftayı telafi etmek ve 3 puan almak için sahada olacağız.

Covid-19 sebebiyle taraftarımızdan yoksun olarak bir iç saha maçı oynayacağız. Belki yanımızda olamayacaklar ancak kalbimizdeler, içimizde onların ateşini hissedeceğiz. Bahane üretmeden, şartlar ne olursa olsun terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Eskişehirspor gemisini terk etmeyen, karakterli ve düzgün bir futbolcu grubuyla çalışıyorum, onların sonuna kadar arkasındayım. Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum"