Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde saat 15:00'de başlayan antrenman öncesi Teknik Direktör Mustafa Özer takımın son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Takımın aldığı mağlubiyetlerin hedeflerinde bir değişiklik yaratmadığını söyleyen Özer "Dört maç üst üste kaybettiğimiz için üzgünüz ancak henüz her şey bitmedi. Biz elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sahaya yansıtacağız. Bu ligde oynayacağımız 9 maçımız daha var. Elimizdeki oyuncu grubumuz bundan ibaret ve biz bu çocuklarla mucizeyi başarmak için yola çıktık. Herkes kapasitesini aşarak oynuyor ve terinin son damlasına kadar savaşıyor. Her inişin bir çıkışı var, biz de bunun için çabalıyoruz. 14 günde oynadığımız 4 maç bizi de yıprattı. Rakiplerimiz bu süreçte kadrolarında rotasyona gidebiliyor ancak bizim böyle bir lüksümüz maalesef yok" dedi. 

Özer, Cumartesi günü oynanacak Giresunspor maçı ile ilgili olarak da "Giresunspor ligin kaliteli ekiplerinden, kadrolarında bir çok etkili isim var. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendiriyoruz. Kıvanç, Cemali ve Onur'un sakatlıkları var. Durumları maç saatinde netlik kazanacak. İbrahim Halil ise cezalı. Biz şartlar ne olursa olsun sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.