Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Özer, ilk hedeflerinin takımı ligde tutmak olduğunu söyledi. Ligde kalmak için 23 puana daha ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çeken Özer, “Oyuncularımıza şunu söyledim, takım halinde savunmayı iyi yapıp, kazandığımız topları etkili kullandığımız zaman kimse bizi yenemez. Takım halinde savunma yapmak kolay değildir. Biz burada sevgi yakaladık, çok çalışmalıyız. İlk hedefimiz Eskişehirspor’u ligde bırakmak. Gerçekten güzel bir aile ortamı yakaladık, çok mutluyum. Daha işimiz bitmedi, bizim daha çok işimiz var. Bizim yaklaşık 23 puana daha ihtiyacımız var. Sakat ve cezalı oyuncumuz olsun istemiyoruz” diye konuştu.

“Eskişehirspor’un yeri Süper Lig’dir”

Eskişehirspor’un yerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Mustafa Özer, “Ben 2003’de futbolculuk dönemimde Eskişehirspor taraftarı önünde oynadım. Samimiyetimle söylüyorum ben Bursa maçında ilk defa kariyerimde gözyaşı döktüm. Eskişehirspor’u çok seviyorum. Fedakarlık, çalışma ve huzur bulma zamanı. Eskişehirspor’un yeri Süper Lig’dir. Ben oyuncularıma çıkın mücadele edin diyorum. Eskişehirspor’da bir huzur var. Ben o konuda oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlar bizi biz onları anlıyoruz. Ekibimle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Elimizden geldiğince Eskişehirspor’u iyi yerlerde bırakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Jesse gitmiş yerine Alperen’im var”

Son olarak Altınordu maçının zorlu geçeceğini aktaran başarılı teknik adam şunları söyledi; “Altınordu 7 maçtır mağlup olmayan çok koşan ve mücadele eden bir takım. İki yerli ve milli takım maç yapacak. Bizim için şartlar ne olursa olsun fark etmiyor. Jesse gitmiş yerine Alperen’im var. Fark etmiyor çünkü sahaya 11 oyuncu ile çıkıyorsunuz. Biz bir takımız, biz Eskişehirspor’un başarısı için buradayız. Bunlar genç çocuklar, bunların daha çok çalışması lazım. Galibiyetlerimizi taçlandırmamız lazım.”