Eskişehirspor, Pazar günü oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına bugünkü antrenmanla devam etti.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik çalıştı.

Teknik Direktör Mustafa Özer, sezonun son karşılaşması öncesi takımın genel durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Birçok oyuncunun takımdan ayrıldığını söyleyen Özer, genç oyuncuların forma şansı bulması ve tecrübe kazanmasının önemine değinerek; “Seneye bizimle olmayacak oyuncularımıza artık maçlarda forma vermiyoruz. Bizimle kader birliği yapan genç çocuklarımız sahada olmaya devam edecekler. İç transfer süresince takımımızın çoğuluğunun bizimle kalması çok önemli. Bu takımın geleceği de, varı da, yoğu da bu çocuklar. Tabii ki bu çocuklarımızın hataları olacak. Henüz yeni  forma şansı bulmaya başlamış bu çocuklarımıza hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Bir çoğu ilk 11 değil, kulübeye bile yeni yeni giriyor. Bu çocukların bu maçlardan başka kendilerini gösterme şansı yok, bu armanın değerini bilip, gururla taşıyacak gençlere ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Teknik ve taktik konuşmanın zamanı olmadığını söyleyen Özer; “Mevkiisi olmayan çocuklarımıza sahada mevkii öğretiyoruz. Başka türlü bir kadro kurmamız mümkün değil. Kimsenin şüphesi olmasın ki, bu kulüpte artık hak edenler forma giyecek. Altyapımızdan bu şehrin kültürüyle yetişmiş çocuklarımız, bu kulübün değerini bilen çocuklar, yetenekleriyle, bugüne kadar ki tüm kazanımlarını ortaya koyarak, sahada mücadele etmek için önce birbirleriyle yarışacaklar. Önümüzdeki yıl bir alt lig diye basite indirgemek doğru olmaz. Orada da oldukça önemli bir mücadele vermek gerekiyor. Bu mücadeleye iyi hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

Pazar günü oynanacak Boluspor maçıyla ilgili de konuşan Özer; “Boluspor için önemli bir maç tabii. Bizim uzun bir süredir maç seçme şansımız yok. Bu maçta her maç gibi çıkıp, elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Selman ve Hasan Ulaş sakatlıklarından dolayı sahada olmayacaklar, , Bedirhan Altunbaş ve Muhammet’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Bunun dışında genç oyuncularımızla mücadelemize devam” açıklamalarında bulundu.