Özer'in açıklamalarından satırbaşları:

Öncelikle oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. İlk yarıya baktığımız zaman mücadele eden bir takımımız vardı. İkinci yarı da aynı çizgide devam ettik.

Gerçekten yerli ve milli oyuncular. Gerçekten inanılmaz derecede özverili oyuncular. Eskişehirspor’u Eskişehirspor bayrağını armasını gerçekten seven, gururla taşıyan genç kardeşlerimiz.

Oyuncu değişikliği ile ilgili, zaten kadro derinliğimiz yok. Fedakarca mücadele eden sakat sakat oynayan şu anda içeride en az 4-5 tanesi maçlarda darbe yedi ve sakat oynanamak zorunda kalan oyuncularımızın mücadelesi.

Ben oyuncularımdan gerçekten çok memnunum. Sizin de gurur duymanız lazım. İnanılmaz mücadele ediyorlar.

Bizi buraya kadar gelip destekleyen Eskişehirspor taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum.

Ben üç haftadır Eskişehirspor teknik direktörlüğü yapıyorum. Bolu deplasmanında bir gol yemiştik ve iki haftadır da gol yemiyoruz. Bu takım ilk yarıya baktığınız zaman 30’a yakın gol yemişti. Öncelikle takım oyununu oynatmak takım halinde savunmayı yaptırıp kazandığımız topları da etkili kullanmak istiyoruz. Benim elimdeki oyunculara göre sistemi kurdum yapacak zaten başka bir şey yok.

Fedakarlık yapan bir oyuncu grubum var. Şu anda bu çocuklar sadece mücadele edecek başka hiçbir şeyimiz yok. Genellikle iyi oynayan pozisyon yakalayan bir takımımız vardı.

Bu genç kardeşlerimize lütfen sahip çıkalım. Burada bu mücadeleyi yapmak kolay değil. Biz ekstra oyuncular bulmaya çalışıyoruz U17’den U19’dan. Biz onları bulacağız takımımızın içine monte edeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.

Bizim bütün maçlarımız kritik ve zorlu. Bunlardan bir tanesi de Bursa maçı. Ligde kalmak istiyorsak 25-26 puana ihtiyacımız var. Bizim hakikaten mucizeye ihtiyacımız var.

Eskişehirspor’da bu çocuklarla mucize yaratıp ligde kalırlarsa isimleri altın harflerle yazılmalı. Hasta hasta oynayan oyuncularım da var. Kimse bilmiyor bunu.

Günün 12 saatini oyuncularımla harcıyorum. Antrenmanı psikolojileri ve her şeyiyle ilgileniyoruz. Gözünüz arkada kalmasın.

Biz bu kulübü inanın futbolculuk dönemimde de olduğu gibi hiçbir zarara sokmadan hocalık yapacağız. Biz hep birlikte başaracağız.

Yolumuz daha uzun zor olacak ama Eskişehirspor’u ligde bırakmak istiyoruz.

Üç deplasmandan beş puan aldık. Son maçlarda namağlup devam ediyoruz.