Torun, yaptıkları projeleri şu şekilde sıraladı; “Mesleğimiz Ebelik ve Hemşirelik için farkındalık projeleri, engelli bireylerin topluma kazandırılması, okul çağı ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giysi, kıyafet, okul araç gereçleri kampanyası, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza bisiklet kampanyası ve buradan sıralamayacağımız birçok projeye imza attık” dedi.

Eskişehirspora’a destek için Denizlispor maçında Eskişehir Sağlık Sen Kadınlar Komisyonu olarak tribünde yerlerini alacaklarını belirterek, “Kulübümüz gerek bandosu gerek besteleri ve en önemlisi coşkulu taraftarı ile fark yaratan bir camiadır. Sağlık Sen üyesi kadınlar olarak bu coşkulu taraftarların içinde yer almaktan çok mutlu olacağız. Hafta içi olmasına rağmen Pazartesi akşamı oynanacak olan Denizlispor müsabakasına komisyonumuz ve kura  ile belirleyeceğimiz üyelerimizle Eskişehirspor’umuza desteğimizi vereceğiz” dedi.

Torun son olarak, Sağlığın kadınları ES ES’ in her zaman yanında olmaya, gönülden destek vermeye devam edeceklerini ve bu fırsatı veren Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’a teşekkür ettiklerini söyledi.