Eskişehir Ekspres

Erdal Şahbaz, Erkan Zengin’in Eskişehirspor’dan ayrılmasıyla ilgili konuştu. Şahbaz, Erkan Zengin’le aralarında hiçbir kırgınlığın olmadığını belirtirken, bütün kulüplere transfer için açık olduklarını söyledi. 

GİDECEĞİ HER KULÜBE KATKI SAĞLAR: Uzun süredir emek veren, kaptanımız Erkan Zengin ile bugün karşılıklı bir görüşme yaparak transferine karar vermiş bulunmaktayız. Birlikte konuştuk, görüştük, anlaştık. Erkan zengin bizim için çok değerlidir burada olsa da olmasa da. Şunu çok iyi biliyoruz ki Erkan Zengin gideceği her kulübe katkı verecek kapasitede, değerli bir oyuncudur.

KULÜBÜMÜZ BU RAKAMLARI TAŞIYAMAZ: Eskişehirspor için maddi açıdan bir yük olduğunu da söyleyebiliriz. Bizim kulübümüz bu rakamları taşıyamaz noktada. Dolayısıyla kulübümüzün geleceği açısından, orta vadeli yapılandırma açısından oyuncumuzla böyle bir anlaşmaya vardık. Yani bugünden itibaren bütün kulüplerle Erkan Zengin transferi için görüşme yapabiliriz. Sizlerden beklentimiz şudur: Erkan’ı, kulübümüzü, olayları biliyorsunuz. Bunun dışında bir gerçek söz konusu değildir. Sizin de bu çerçevede yazmanızı, değerlendirme yapmanızı bekliyoruz. Çünkü pozitif olmayan her türlü değerlendirme kulübümüze zarar vermektedir. Bunu hep beraber yıllardır görmekteyiz. Erkan Zengin’le aramızda hiçbir dargınlık ve kırgınlık söz konusu değildir. Erkan Zengin transferi ile ilgili pozitif değerlendirmelere girerek sizlerin desteği ve aracılığıyla kulübümüzü ileriye taşımak istiyoruz.