Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor 53'üncü kuruluş yıl dönümünü Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda büyük bir coşku içinde kutlandı. Eskişehirli taraftarlar, yaktıkları meşalelerle Porsuk Çayı'nı siyah-kırmızı renge bürürken, renkli görüntülere sahne oldu. Bando Es-Es de marşları ile etraftakileri coştururken taraftarlar da tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Teknik kadro ve Eskişehirsporlu futbolcular kendileri için kurulan platforma gelirken, takımın yeni sezonda giyeceği formalar da tanıtıldı. 

ÇOK ÖZEL OYUNCULAR KADROMUZDA YER ALACAK: Kulüp Başkanı Ünal, burada yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek yarından itibaren Eskişehirspor'un kadrosuna yeni oyuncuların katılacağını söyledi. Her başarının temelini birlik ve beraberliğin oluşturduğunu ifade eden Ünal, "Büyük taraftarımız, sevgili Eskişehirsporlular şunu çok iyi bilesiniz, yarın sabahtan itibaren çok özel, hepinizin çok keyif alacağı, çok özel oyuncular kadromuzda yer alacak" dedi.

YARINDAN İTİBAREN...: Yeni transferleri düzenlenen kutlama programında taraftarın huzuruna çıkarmayı çok istediklerini ifade eden Ünal "Aslında buraya sizlerin huzurunuza çıkarmayı çok arzu ettik. Sürprizlerimiz olsun istedik ama zaten sürpriz arkadaşlarımız var. Yeni transferler, şu anda bir kısmı uçakta sabaha karşı geliyor; yurt dışından gelen yabancı oyuncular. Onun akabinde sabah hemen İstanbul'a geçiyorum. Oradan da bu mübarek, kutsal formayı giyebilecek diye güvendiğimiz oyuncular alıyoruz. Yarından itibaren bu formanın hakkını verebilecek, bizi bir üst lige, şampiyonluğa taşıyabilecek oyuncu arkadaşlarımla birlikte olacağız" diye konuştu.