Eskişehir temsilcisi Selkaspor, Süper Lig'de Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan Beton Adamlar, karşılaşmanın ilk yarısını 13-11 üstün tamamladı. İkinci devrede de etkili bir oyun sergileyen Selka, karşılaşmayı 24-22'lik galibiyetle noktaladı. 

İki ekip, Çarşamba günü Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında da karşı karşıya gelecek. Mavi beyazlı ekip maç gününe kadar Antalya’da kampta kalacak.

SEZONUN EN ÖNEMLİ GALİBİYETLERİNDEN BİRİ: Maç sonu açıklamalarda bulunan Haydar Eryılmaz, sezon içindeki en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını ifade ederek “Saha içinde motivasyonlarını koruyarak, maç boyunca oyundan düşmeyen ve tüm yüreklerini ve isteklerini ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Hedefimiz Avrupa ve bu yolda en önemli galibiyetlerimizden birini aldık. Ancak rehavete kapılmayacağız ve önümüzdeki maçlardan da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz.

Eskişehir’den buraya kadar gelerek bizi her zamanki gibi yalnız bırakmayan Yöneticilerimize ve taraftarımıza da takımım adına teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.