Dünya ve Avrupa çapında kazandığı madalyalar ve şampiyonluklarıyla hem Türkiye'nin hem de Eskişehir'in gururu olan Sümeyye Boyacı, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 25-27 Ocak tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı, 3 altın 1 gümüş madalya kazandı. 

MADALYALARI TOPLADILAR: Büyük heyecana sahne olan yarışlarda Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Mehmet Bakır Eğilmez 3 altın 1 gümüş, Ömer Faruk Ulu 2 gümüş, 3 bronz, Sümeyye Boyacı 3 altın, 1 gümüş, Baran Doruk Yılmaz 1 gümüş, Sinem Ateş 2 bronz, Ömer Onur İnci 2 altın, 1 gümüş kazanarak Eskişehir’i başarıyla temsil ettiler. 

BÜYÜK GURUR YAŞATTILAR: Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de yarışlar sonunda sosyal medyada yaptığı paylaşım ile sporcularını kutladı. Büyükerşen paylaşımında “Aksaray’da düzenlenen Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübümüzün 6 sporcusu 19 madalya kazanarak bizlere büyük bir gurur yaşatmıştır. Tüm sporcularımızı kutluyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.