Düzenledikleri kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Osmanlıspor maçı öncesinde takıma bir nebze destek olabilmek adına taraftardan yardım topladıklarını söyledi. 5 liralık makbuzlar karşılığı toplanan 11 bin 120 lira parayı kulübüme teslim ettiklerini söyleyen Diri, ''Abi 3 liram var. Bende destek olabilir miyim” diyen çocuklarımız da vardı. Umursamadan direk geçen iş adamlarımızda mevcuttu ve stadyumda görevli çevik kuvvetteki polis arkadaşlarımız da gelip destek verdi.. Bu toplanan para belki çok büyük değildi ama en azından dağılan aidiyet duygumuzu ve dağılan moralimizi tekrar toparlamak için bir fırsat verdi. Yeniden birlik beraberliğimizi arttırdı'' dedi.

BİZİM ÇOCUKLARA DESTEĞİMİZ ARTACAK: Eskişehirspor'un Osmanlıspor galibiyetine değinen ETB Lideri, ''Bizim çocukları çok iyi hazırlayan hocamız Fuat Çapa’yı ve sahada yüreğiyle oynayan bizim çocukları da tebrik ediyoruz. Tüm maçlarımızı bu inanç ve hırsla oynadıklarında bizim armamız karşısında kimsenin duramayacağını herkese gösterdiler. Tabi taraftarımız tribünleri dolduran bizler yine çok iyi tribün yaptık. Anlık tepkilerimizi ve bestelerimizi çok iyi ayarladık. Umarım tribünlerimizin sayısı daha da artarak 'bizim çocuklara' desteğimiz artacak'' diye konuştu. 

FARKINDALIK OLUŞTURDULAR: Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Osmanlıspor maçında bir farkındalık oluşturduklarını söyleyen Diri ''Bu hafta Lösemili çocuklar haftası sebebiyle takımımız sahaya lösemili kardeşlerimiz ile beraber çıktı. Tribünlerimizde de arkadaşlarımız maske takarak onlara destek oldu. Ayrıca lösemili Zeynep isimli kardeşim bana bileklik yapmış onu da eşime verdim bileğine takıyor. Çok teşekkür ediyorum. Ve lösemili kardeşlerimiz bizlere şu konunun duyurulmasını istedi ve bizler de duyuruyoruz. Lösemili çcouklar mikrop saçtıkları için değil mikrop kapmamak için maske takıyorlar! Zorluklarla dolu hayatlarında onları yalnız bırakmayalım. Lösemi tedavi edilebilir bir hastalık, farkında olup destek verelim. Küçük bedenlerinde büyük savaş veren tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz'' dedi.