Eskişehirspor'da transfer tahtası açıldı. Yönetim, tam 2 buçuk yıl süren çileye son verdi. Dosyalar TFF'ye teslim edildi, sabah saatlerinde yasak kaldırılmış olacak. Eskişehirspor ligin ilk devresinde oynatamadığı isimleri ikinci devrede sahaya sürebilecek. İstanbul'da büyük mücadele veren yönetim, bütün pürüzleri ortadan kaldırdı. 

TFF'DEN SABAH AÇILACAK: Yapılan ödeme karşılığında ilgili belgenin yarın (30 Ocak Çarşamba) sabah saatlerinde alınacağı ve alınan belge ile Türkiye Futbol Federasyonu'nda işlemlerin tamamlanacağı öğrenildi. 

CEMALİ TRANSFER OLDU MU?: Diğer yandan Cemali Sertel, Başakşehir'e transfer oldu. Cemali 1 buçuk yıl daha Eskişehirspor'da kiralık olarak oynayacak.

BAŞKAN KAAN AY'DAN AÇIKLAMA: Kulüp Başkanı Kaan Ay, yaptığı yazılı açıklamada, transfer yasağının kalkmasında emeği geçen teknik heyetten futbolculara, yöneticilerden taraftara kadar herkese teşekkür etti.

"Kulübümüzün transfer tahtasının açılması için muvafakat belgesi veren, geçmiş dönemde teknik kadromuzda bulunan hocalarımız ile futbolcularımıza ve avukatlarına teşekkür ederiz." ifadesini kullanan Ay, şunları kaydetti:

"Kongrede belirttiğimiz üzere bu yükün altından sadece yönetim kurulu olarak kalkmamız mümkün değildir. Şimdi birlik zamanı, şimdi kenetlenme zamanı, bir haftadır 'gece gündüz' demeden, ailesinden, eşinden, işinden ödün vererek koşturan değerli yönetim kurulundaki arkadaşlarıma canıgönülden teşekkür ederim. Bugün itibarıyla yükümüz daha ağırdır.  Projelerimizi yakın zamanda açıklayacağız. Anadolu efsanesi olan kulübümüzle, 1965 ruhu ile devam edebilmek için tüm camiamızın desteğini bekliyoruz. Yönetim kurulumuzun çabaları neticesinde transfer tahtamızı açmış bulunmaktayız."

DOSTA DÜŞMANA: Nefer Taraftar Grubu da bir açıklama yayınladı: Sezon başından bu yana kimseden destek görmeyerek çıktığımız bu yolda başta tribün liderimiz Murat Diri, tribün abimiz Mehmet Şimşek, Altes lideri Erkan Koca, yürekli hocamız Fuat Çapa ve büyük taraftarımızın katkılarıyla Transfer tahtamızı açmış bulunmaktayız.