Eskişehir Ekspres

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Diri açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Değerli Eskişehir halkı. Sezona büyük sıkıntılarla başlayan gözbebeğimiz Es-Es’imiz yine sezonun ilk yarısını büyük sıkıntılarla kapattı. Yenilenen yönetim kurulumuz ile kulüp içerisindeki bir çok sıkıntı giderildi. Alacakları olan oyuncularımıza alacakları ödendi ve çok verimli bir kamp dönemi geçirildi.

Tekrardan umutlandık. Geçtiğimiz sezon araladığımız süper lig kapısını bu sezon sonuna kadar açmak için Halen şansımız devam ediyor. Ligdeki konumumuz itibariyle Playoff gurubundan çok uzaklaştığımız söylenemez. İlk haftalarda alacağımız seri galibiyetler ligde çok başka yerlerde kendimizi bulmaya sebep olabilir. Tabi bunun için yine Eskişehirsporumuzun en büyük gücü olan taraftarına büyük görev düşmektedir. Şehrimiz seçilmiş ve atanmışlarının, iş adamlarının Odalar Başkanlarının umrunda olmasak Bile, bu sene neredeyse hepsi sırtını dönmüş olsa bile, Kar kış yağmur çamur sıcak demeden armasının peşinde olan büyük taraftarımızın yine tribünleri doldurma zamanıdır. Bizim zaten bizden başka kimimiz var ki. Varsın kimse destek olmasın. Ama Eskişehirspor taraftarı da vazgeçti dedirtmeyelim. Eskişehirspor defalarca küme düştü.

Ancak kimse “Es-Es taraftarı da küme düştü” diyemedi, dedirtmedik. Şartlar ne olursa olsun tribünlerimizi terk etmedik. Şimdi tarih yine bizi sınıyor. Ama yine asla vazgeçmeyeceğiz. Evet 2017 Eskişehirspor için kabus gibi geçti. Gelin 2018 yılına Anadolu Yıldızına yakışır bir şekilde "şimşek" gibi başlayalım. 

Yarın kendi evimizde oynanacak olan 2018 yılının ilk maçı olan İstanbulspor karşısında güzel bir galibiyet alabilmek adına tribünlerdeki yerimizi alalım. 

Yeni destanlar yeni hikayeler yazalım. Gelecek nesillere dillerden dillere konuşacakları bir sene başlatalım. Bu uğurda mücadele edecek ve vazgeçmeyecek tüm Eskişehir halkını yarın 15:30’da oynanacak olan mücadelemize bekliyoruz.

Ey Eskişehir! Titre ve kendine dön.