İshak Topçu, 2005-2008 yılları arasında Eskişehirspor formasıyla o dönemde hem Siyah Kırmızılıların 1. Lig'e yükselmesinde hem de 1.Lig’de gösterdiği başarılı performansla hafızalara kazındı. Futboloji.net'e konuşan İshak Topçu, Eskişehirspor'un altyapıya önem vermesi gerektiğini belirterek "Altyapının önemini bu sene çok iyi anladılar ve inşallah bunun farkındadırlar" dedi.

Topçu "Eskişehirspor bu sezon ligde kalmayı garantiledi. Bugünlerde maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Eskişehirspor’un hak ettiği yerlere gelebilmesi için sizce neler yapılmalı" sorusuna, "Eskişehir’in eski görkemli zamanlarına dönmesi için yapılması gereken en önemli şey altyapıya yatırım. Altyapının önemini bu sene çok iyi anladılar ve inşallah bunun farkındadırlar" şeklinde cevap verdi. 

Türk Milli Takımı'nın Eskişehir'de oynadığı Moldova maçı, Bando EsEs ve Eskişehirspor taraftarı hakkında da konuşan İshak Topçu "Es-Es taraftarı sadece Eskişehirspor’un değil A Milli Takımımızın da taraftarı olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Milli Takımımızın evi Eskişehir’dir. Es-Es taraftarı, Türkiye’ye tribün kültürünü getiren, diğer takımlara örnek olan ve olmaya devam eden, şehrinin takımını tutan ender sayılabilecek hatta tek bile olabilecek taraftar grubudur. Bando ESES’le beraber daha da güzeller. Anlatılmaz yaşanır" diye konuştu. 

Röportajın tamamı futboloji.net'te...