Yılmaz Vural ve Fuat Çapa Eskişehirspor için imza verdi. Tecrübeli teknik adamlar EsEs'in transfer tahtasının açılabilmesi için muvaffakatnameyi imzaladı. Siyah Kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada Divan Kurulu'nun transfer tahtasının açılabilmesi adına çalışmaları başlattığı ifade edilere "İlk olarak imza veren Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun ve İlyas Kahraman’a camiamız adına teşekkür ederiz" denildi.

Yapılan ikinci açıklamada da Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos, Leandro Junio Souza de Deus’un imza verdiği ifade edildi.

Açıklamada "Transfer yasağımızın kaldırılması için imza veren Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos ve Leandro Junio Souza de Deus’a camiamız adına teşekkür ederiz" denildi. 

Ne olmuştu?

Eskişehirspor'da yapılan seçimli genel kurulda Mustafa Akgören başkanlığı bırakarak tüm yetki kongrenin yapılacağı 28 Haziran 2021 Pazartesi gününe kadar Divan Kurulu'na verilmişti. Divan Kurulu başkanlığını yürüten Ali Çelikoğlu, 28 Haziran'a kadar transfer tahtasının açılması gerektiğinin önemine dikkat çekmişti.