ESMİAD, 2015 yılında motor kuryeler için “kabin içi ısıtma aparatı” icat eden kaporta ustası İsmail Düvencioğlu’nu Dernek Başkanı Şamil Seyhan, Dernek Genel Sekreteri Hasan Kuzu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Kadir Bıyık ve Basın Medya sorumlusu Mehmet Odabaşı ile birlikte dernek binasında ağırladı. 

Tüketicilerin 'alo paket' yöntemiyle sipariş verdikleri yiyeceklerin teslim adresine ulaşana kadar soğumasından sürekli şikayet etmeleri üzerine motor kuryeler için bir aparat geliştiren Düvencioğlu, icadıyla kuryelerin sıcak yemek servisi yapabilmesini sağlıyor. 

ESMİAD Başkan Şamil Seyhan ''İsmail Bey ile tesadüfen tanıştık. Kendisi bize icadından bahsettiğinde, Eskişehir’den böyle bir buluşun gerçekleşmiş olması bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. ESMİAD olarak, yıllardır yatırımcı desteği arayan İsmail Bey’e sahip çıkarak kendisine her türlü desteğe vermeye hazırız. Gerek kalkınma ajanslarıyla gerek yatırım yapacak işadamlarıyla arada köprü olup seri imalata alınmasını sağlayacağız. Milli ve manevi duygularla hareket eden İsmail Bey faydalı bir iş yaptığına bizleri inandırmış, güven kazanmıştır. İsmail Bey zaten tüm patent işlemlerini ve belgelerini tamamlamış. Geriye sadece kendisine destek vermek kalmıştır. ESMİAD, sadece üye bazında hizmet veren bir kurum olmadığını, tüm müteşebbisler için destek olmaya hazır olduğunu her platformda kanıtlamış ve kanıtlamaya devam edecektir'' dedi.