Güneş Enerjili Soğuk Depolar (Solar Freezer Room) 7 gün 24 saat şebekeden bağımsız olarak, istenilen yerde ürünlerin soğuk depolamasına büyük kolaylık sağlıyor. Termodizayn mobil çözümler ile de işinizi ve hayatınızı kolaylaştırıyor. Akıllı ve pratik tasarımlar sunan Termodizayn, Ucuz nakliye ve çalışmayı hazır halde sunulmasını büyük avantajlar arasından biri olarak görüyor. Termodizayn Güneş Enerjili Depo ürünlerinin tüm modellerini inceleyebilirsiniz.

Kolaylıkla taşınabilen konteyner tip soğuk odaları

Güneş enerjisi ile çalışan konteyner tip soğuk odalar ile meyveler, sebzeler, et ve et ürünleri gibi çabuk bozulan gıdalardaki soğuk muhafaza problemler ortadan kalkıyor. Hasat sonrası ise kayıp problemleri kolaylıkla çözülebiliyor. En önemli ise Termodizayn güneş enerjili konteyner tip soğuk depolarının taşınabilir olmasıdır. Doğrudan tarlalara, hayvancılık ve balıkçılık yapılan yerlerde üretim tesislerine kolaylıkla taşınabilen konteyner tip soğuk odaların güneş panelleri, aküleri, soğutma üniteleri gibi ihtiyacınız olan tüm bileşenler mevcut bulunuyor.

Tropikal iklim koşullarında bile sorunsuzca çalışan Güneşten enerji alımının kesildiği anlarda bile, akülerine depoladığı enerji sayesinde sorunsuz şekilde çalışmaya devam eden Güneş enerjili soğuk odalar, istenildiği takdirde şebekeye bağlanıyor, şebeke elektriği ile de kullanabiliyor. Güçlendirilmiş şasesi sayesinde ise dilediğiniz yere kolayca taşınabiliyor.

konteyner tip soğuk odaları

Isı Kayıpları Engelleniyor

Konteyner tip güneş enerjili soğuk depolar ısı kayıplarını engelliyor; ürünlerin güvenle depolanmasını sağlıyor. Arıca depolamakta çok önemli olan güçlendirilmiş zemini sayesinde ürünlerini kolaylıkla istiflenmesine imkan tanınıyor. Arzu edildiği taktirde ihtiyaca binaen raf sistemleri eklenebilmesi de mümkün durumda bulunuyor.

kullanıma hazır şekilde teslim ediliyor. Termodizayn, size tek yapmanız gerekenin güneş enerjili soğuk odanızı nereye koyacağınıza karar vermek olduğunu belirtiyor.

Müşteri Memnuniyeti

Dünyada teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlemesi ile soğuk depoculukta da adeta çağ atlandı. Daha düne kadar çok büyük maliyetlerle yapılan soğuk depoculuk artık daha kolay ve daha az maliyetle yapılabilmektedir. Kaldı ki, TERMODİZAYN müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor ve kalite seviyesini her geçen gün yukarı taşıyor.

Termodizayn modüler tasarımlı güneş enerjili soğuk odaları (), sebze-meyve, et ve et ürünleri, tıbbi kullanım olmak üzere pek çok farklı sektöre hizmet edebilecek şekilde tasarlanmıştır.