Oyun sektörünü alt üst eden ve dünyanın her yerinde farklı dillere çevrilerek oynana bir oyun olan Metin2 hala daha en fazla üyeye sahip ve en fazla oyuncuya sahip olan oyunlardan birisidir. Aslında ilk olarak Kore ülkesinde imparatorlukların savaşı olarak ortaya çıkan oyun Gameforge 4D GmbH tarafından satın alındı ve 17 farklı dile çevrilerek dünyaya tanıtıldı.

Oyunun Hikayesi ve İçeriği

Oyun aslında bir Kore oyunu olduğu için burada yaşayan üç farklı imparatorluğun sürdürmüş olduğu mücadeleyi konu ediniyor. Filme göre oyunun özünde metin taşı denilen taşın yeryüzüne gelerek imparatorlukların sınırlarını çizmesi vardır. İlk olarak sadece hayvan ve bitki olan yeryüzü daha sonra da amansız bir mücadeleye şahitlik ediyor. 2005 yılında kurulmuş olan oyunda asıl amaç rakiplerini yenerek kendini geliştirmektir. Oyun içinde tercih edebileceğiniz farklı karakterler vardır. Bunlar; Savaşçı, ninja, sura, şaman ve lycan olarak karşımıza çıkıyor. Siteden giriş yaptıktan sonra ilk yapmanız gereken üç farklı imparatorluktan birisini seçerek savaşmaktır. Bu imparatorluklar da sırasıyla; Chunjo İmparatorluğu, Jinno İmparatorluğu ve Shinsoo İmparatorluğu olarak karşımıza çıkıyor.

Metin2 Yang Ne İşe Yarar?

Oyun içinde oldukça fazla kullanım yeri bulan Metin2 Yang oyunda kullanılan bir para birimidir. Söz konusu olan bu para biriminin bulunması ve sahip olunması oldukça zordur. Çünkü bu parayı ancak şehir dışındaki yaratıkları keserek elde edebilirsiniz. Bu da tek başına ne kadar zor elde edildiğini ortaya koyar nitelikte bir nedendir. Ejderha para biriminden farkı da şehir dışındaki yaratıkların kesilmesi yolu ile elde edilmesidir. Oyun içinde pek tabi zırhların veya silahların geliştirilmesi gerekebilir. İşte bu durumda demircide + basmak zorunda kalırsınız. Bu da basacağınız her + için belli bir miktarda yang demektir. İlk seviyelerde olmasa da 7, 8 ve 9. seviye gelişmelerde demirci tarafından istenen yang miktarı oldukça yüksektir.

Yang Nasıl Kullanılır?

Söz konusu para birimi olan yang sadece demircide + basarak geliştirmeler yapmaya yaramıyor. Aynı zamanda da pazarlarda ihtiyacınız olan ürünleri satın almanıza yardımcı oluyor. Çünkü seyahat edeceğiniz yerlere ve görev yerlerine gitmek için bu ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte bu nedenle Metin2 Yang fiyatları oldukça yüksek olabilir. Tüm bu özellikleri ile oyunu siteden indirebilir ve oynayabilirsiniz.