Son yılların en popüler oyunlarından olan Minecraft dünya genelinde oldukça büyük bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Minecraft’ın orijinal sürümü PC uyumlu olmakla birlikte mobil cihazlara yönelik olarak çıkarılan Minecraft Pocket Edition’ın oyunun daha geniş kitlelere ulaşmasında önemli rol oynadığı biliniyor.

Minecraft ücretli bir oyun olarak oyun severlerin beğenisine sunuluyor. Ancak ücretsiz bir şekilde oynamak isteyen kullanıcılar Tablet Adam web sitesi üzerinden Minecraft APK dosyasını indirmeyi tercih edebiliyorlar. Tablet Adam web sitesinde oyun indir kategorisinde yer alan Minecraft APK son sürüm 2021 indir butonuna tıklayarak oyunu mobil cihazlarına indirebiliyorlar.

Minecraft oyuncuları; küplerle yaptıkları tasarımlar sayesinde hayal güçlerini yeni dünyalar inşa etmekte kullanabiliyorlar. Minecraft’ta beş farklı oyun tipi bulunuyor. Hayatta kalma (Survival) modu, Minecraft’taki ana oyun modlarından biri olarak biliniyor. Bu modda oyuncular gelişmek ve hayatta kalabilmek için kaynaklar topluyor, yapılar inşa ediyor, yaratıklarla savaşıyor, yemek yiyor ve dünyayı keşfediyorlar. Oyuncular isterlerse End’e gidebiliyor ve ejderhayı öldürüp oyunu bitirmeyi de tercih edebiliyorlar. Hayatta kalma modunda genel amaç; keşfetme, yapı inşa etme ve eğlenme oluyor. Zorlayıcı (hardcore) modunda da normal hayatta kalma kuralları geçerli oluyor. Ancak bu modda oyuncular herhangi bir nedenle öldükleri takdirde yeniden doğamıyor yalnızca dünyayı izleyebiliyor. Yaratıcı (creative) modunda oyuncular oyundaki her tür malzemeyi kullanabiliyor. Bununla birlikte bariyer, boşluk bloğu, komut bloğu gibi blokları yalnızca kod ile alabiliyorlar. Oyuncular, klasik gibi can ya da açlık gibi sınırları ve tecrübe seviyeleri olmadan kendi tasarımlarını oluşturabiliyorlar. Yaratıcı modda oyuncular uçabiliyor ve katman kayası dahil olmak üzere her tür bloku anında kırabiliyorlar. Macera (adventure) modunda, hayatta kalma modunda olduğu gibi açlık ve can barları bulunuyor. Oyuncular bu modda herhangi bir şey kıramasalar da kızıl taş etkenleri, sandıklar ve eşya çerçeveleri ile etkileşim kurabiliyorlar. Seyirci (spectator) modunda ise oyuncu dünya ile etkileşimde bulunamıyor. Ve sürekli olarak uçarak olayları izliyor. Oyuncunun varlığı doğma ve yaratılma mekaniklerini etkiliyor. Oyuncular, yaratıkların ya da diğer oyuncuların üzerine tıklayarak onların dünyayı nasıl gördüğüne bakabiliyor.

Minecraft Sürekli Güncellemeler İle Gelişmeye Devam Ediyor

Minecraft’ta oyuncuların haricinde hareket edebilen varlıklar olan moblar; saldırgan modlar, pasif moblar, yarı saldırgan moblar, yardımcı moblar, evcilleştirilebilen moblar, patron moblar ve saldırgan moblar olarak yediye ayrılıyor. Açlık barı, oyunda GUI üzerinde but resmiyle gösteriliyor. Oyuncuların barışçıl dışında bir zorluk modunda olmaları durumunda açlık barı zamanla ya da zıplamaları durumunda boşalıyor. Tamamen boşaldığında oyuncular hasar almaya başlıyor. Ancak zorluk modunda olmadıkları takdirde oyuncular ölmüyor. Oyuncular açlık barını farklı yiyecekler tüketerek farklı oranda doldurabiliyorlar. Oyun içerisinde kullanılan aletlere, silahlara, büyü masasına xp karşılığında büyü basılabiliyor. Büyü masasının gücü etrafa kitaplık bloklarının yerleştirilmesiyle artırılabiliyor. Örs kullanılarak büyü basılması için Büyülü Kitap gerekiyor. Minecraft’ta ayrıca pek çok iksir de bulunuyor.

Minecraft oynamak isteyen kullanıcılar Tablet Adam web sitesi üzerinden telefonları ve tüm mobil cihazları için en güncel minecraft apk sürümlerini indirebiliyorlar. Tablet Adam ziyaretçilerine en hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmetleri vermek için Minecraft APK sürümlerini sürekli olarak güncelliyor. Tüm dünyayı ele geçirmiş olan Minecraft yediden yetmişe son derece geniş bir kitle tarafından oynanıyor. Minecraft Pocket Edition’ın yayınlanmasıyla birlikte Minecraft’ın çok daha geniş kitlelerin hayatında vazgeçilmez bir noktaya eriştiği biliniyor. Dünyanın birbirinden farklı tüm bölgelerindeki Minecraft severler, Minecraft Pocket Edition sayesinde Android uyumlu cihazları ile eğlencenin zirvede olduğu bu oyunun tadını çıkarabiliyorlar. Orijinal oyunda kullanıcıların çok sevdiği pek çok güzel özelliğe sahip bulunan Minecraft Pocket Edition’a aynı zamanda birçok yeni özellik eklenmiş olması da bu sürümün popülerliğini artıran nedenler arasında yer alıyor.

Tablet Adam İle Maceraya Dahil Olmak Çok Kolay

Minecraft Pocket Edition oyuncuları; oyun içerisinde hayatta kalmak için item’lar alıyor, binalar inşa ediyor ve rastgele bir şekilde karşılarına çıkacak değişik dünyalarda keyif dolu maceralara çıkabiliyorlar. Macera esnasında bir sürü düşmanla ve yaratıkla da karşılaşabiliyorlar. Bu tehlikeli yaratıkları ve düşmanları alt ettikçe yollarında ilerleyebiliyorlar. İster tek başlarına ister arkadaşları ile birlikte çıkabilecekleri maceranın her anını inanılmaz bir keyifle tamamlayabiliyorlar. Bloklarla ve dokularla yaratılmış, sürekli genişleyen bir evrenden oluşan Minecraft Pocket Edition’ı herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmadan oynamak istiyorsanız siz de TabletAdam web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Oyun İndir kategorisindeki Minecraft APK son sürüm 2021 indir butonunu tıklayarak Minecraft’ın en güncel sürümünü cihazlara indirmeyi başarabiliyorlar. İndirme esnasında herhangi bir sorun yaşadıkları takdirde Tablet Adam ekibi ile iletişime geçebiliyor, oyun yükleme ile ilgili videoları izleyebiliyorlar. Böylece videodaki işlemleri adım adım tamamlayarak en kısa sürede oyunun tadını çıkarmaya başlayabiliyorlar.