İzmir 4 milyonun üzerindeki nüfusu ile Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri olma özelliğini taşıyor. İzmir’den pek çok iç ve dış hat için direkt uçuş bulunuyor. İzmir’in yanı sıra Manisa, Aydın gibi civar şehirlerdeki yolcular da Adnan Menderes Havalimanı üzerinden hava yolu seyahatlerini gerçekleştiriyorlar. Köklü üniversiteleri ile eğitim alanında da popüler olan İzmir aynı zamanda büyük bir öğrenci kitlesine de ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra iş, tatil ve özel nedenlerle gelen kişiler sayesinde İzmir çok sayıda yerli ve yabancı turistin bulunduğu bir iş haline geliyor. Bu yoğun talep ise ağırlıklı olarak hava yolu ulaşımı ile karşılanıyor.

Türkiye’nin en prestijli hava yolu firmaları arasında adı ilk sırada anılan Türk Hava Yolları her gün Adnan Menderes Havalimanı’nı kullandığı çok sayıda uçuş gerçekleştiriyor. Yolcular herhangi bir acenteye ihtiyaç duymaksızın hattı üzerinden gitmek istedikleri güzergaha ilişkin uçuşları öğrenebiliyor, en ucuz uçak biletlerini son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabiliyorlar. Şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 18 km olan Adnan Menderes Havalimanı sivil kategoride yer almakta olup 5000 üzeri araç kapasiteli bir otoparkı bulunuyor. İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile şehir merkezi arasında belirli saatlerde yapılan servisler bulunuyor. Ayrıca; Manisa’ya, Çeşme’ye, Aydın Nazilli’ye ve Kuşadası’na da seferler yapılıyor.

Türkiye’yi Keşfetmenin En Hesaplı Yolu PlusFly’dan Geçiyor

Ülkemizin önde gelen hava yolu firmalarından Sun Express Antalya Havalimanı’nı en çok kullanan firmalardan biri olma özelliğini taşıyor. Sun Express Antalya Havalimanı’ndan pek çok iç ve dış hat güzergahına aktarmasız uçuşlar gerçekleştiriyor. hattını arayan yolcular bu uçuşların tümü hakkında bilgi alabildikleri gibi bilet satın alım, değişiklik ve iptal işlemlerini de gerçekleştiriyorlar. Antalya Havalimanı uçuş yoğunluğu ile dikkat çekmekte olup buradan yurt içi ve yurt dışı pek çok noktaya karşılıklı olarak aktarmasız uçuşlar düzenleniyor. Antalya şehrinde biri Antalya Havalimanı diğeri Alanya Havalimanı olmak üzere iki farklı havalimanı bulunuyor. Antalya Havalimanı 1960 yılından bu yana hizmet vermekte olup şehir merkezine yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunuyor.

PlusFly Yolcularının Ayaklarını Yerden Kesmeye Devam Ediyor

Online uçak bileti sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan PlusFly hizmetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. En uygun fiyatlar ile uçak bileti satışı gerçekleştirme konusundaki iddiasını sürdüren markasını globalleştirmek yönündeki çalışmalarında da hız kesmiyor. Hava yolu yolculuklarını giderek daha fazla kişinin tercih etmesine bağlı olarak online uçak bileti sektörü giderek büyüyor ve sektördeki rekabet hızlı bir şekilde artıyor. PlusFly sektördeki rakipleri arasında müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışının yanı sıra hem web sitesinin hem de mobil uygulamasının kullanım kolaylığı ile de ön plana çıkıyor. PlusFly müşterilerine; yüzlerce farklı hava yoluna ait yurt içi ve yurt dışı uçuşları anında listeleme olacağını sağlıyor. Bu sayede yolcular kendileri için en uygun uçuşları PlusFly’ın gelişmiş filtreleme özelliğinden yararlanarak kolay bir şekilde bulabiliyorlar. Kredi kartı ile biletlerini hızlı bir şekilde oluşturabiliyor ve güvenli bir şekilde ödemelerini tamamlayabiliyorlar. PlusFly uygulamakta olduğu ve üstün teknolojiye dayanan kullanıcı dostu sistemi sayesinde; yurt içi ve yurt dışı seferleri gerçekleştiren tüm hava yolu firmalarının uçak biletlerini kolaylıkla listelemekle kalmıyor, en uygun fiyatlar ile ve son derece hızlı bir şekilde yalnızca 2 adımda satın alma imkanını müşterilerine sunuyor.

Hava yolu seyahatlerine gösterilen ilginin artması üzerine yaşanan gelişmeler ile birlikte günümüzde yolcular çok daha ucuza uçabilme imkanına sahip bulunuyorlar. Online uçak bilet sektöründeki en önemli isimlerden PlusFly her zaman için müşterilerine en uygun fiyatları sunmayı hedefliyor. Bu amaca yönelik olarak plusfly.com adresinde yer alan arama motoru aracılığı ile pek çok hava yolunun uçuşlarını belirlenmiş olan kriterlere göre listeleyerek müşterilerine sunuyor. Bu sayede yolcular yapmak istedikleri uçuşa spesifik arama bilgilerini girdikten sonra en ucuz bilet aramasında, kriterlerini karşılayan tüm hava yollarının seferlerini tek bir ekranda görüntüleyebiliyorlar. Hangi uçuşu seçeceklerine karar verdikten sonra da PlusFly’ın yüksek güvenlikli ödeme sistemleri aracılığı ile biletlerini saniyeler içerisinde satın alabiliyor ve PlusFly ile en ekonomik uçuşların keyfini çıkarmaya başlıyorlar.

Plusfly THY ve Sun Express başta olmak üzere pek çok farklı hava yolunun biletlerinin online satış işlemlerini çağrı merkezi, mobil uygulaması ve plusfly.com adresindeki web sitesi aracılığıyla gerçekleştiriyor. Plusfly THY çağrı merkezini arayan yolcular uçak bileti satın almanın yanı sıra bilet değişikliği gibi işlemlerini de alanında deneyimli müşteri temsilcileri aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Siz de hava yolunu tercih ederek zamandan Plusfly’ın uygun fiyatlı uçak biletlerini satın alarak da ekonomik açıdan tasarruf etme imkanını kaçırmayın.