Ücretsiz Instagram hizmetleri sunduğumuz instaBedava olarak 2020 yılından beri hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimiz tamamen yasal ve güvenilirdir. Ayrıca kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde kolayca işlem yapabilirsiniz. Sistemimiz üzerinden daha kapsamlı ancak ücretli olan hizmetlerimizi de inceleyebilirsiniz. Bizim için en önemli şey siz müşterilerimizin memnun kalmasıdır.

Ücretsiz Instagram Takipçi Kazanmak

Instagram günümüzde oldukça popüler ve en çok kullanılan sosyal medya hesaplarından. Bu kadar fazla kullanıcısı olan bir platform ticari markaların Pazar yeri haline gelmiş bulunmakta. Daha az emek ve bütçe harcayarak reklam vermek herkes için daha karlı bir durum.

Ticari markalar reklam vermek için çok takipçili hesapları tercih ediyor. Bir hesabın takipçi kazanabilmesi için birkaç yol bulunmakta. Bunların en kolayı Instagram takipçi hilesi paketleri satın almak. Takipçi satın almak oldukça kolay ve zahmetsiz bir iştir. Ancak bazı kullanıcılar organik takipçi kullanmayı tercih ediyor.

Organik takipçi kazanmak oldukça zahmetli ve vakit alan bir durum. Ancak takipçi satın almaktan daha güvenli olduğu da bir gerçek. Ücretsiz takipçi kazanmak için öncelikle kullanıcıların hesaplarını optimize etmesi gerekmektedir. Profilini düzenlemeli, profesyonel bir profil fotoğrafı kullanmalı, Bio kısmını düzgünce doldurmalıdır.

Daha sonra hesabı için bir konu ve tema belirlemeli, o tema üzerine çalışmalıdır. Tüm içeriklerini tema ile uyumlu yazmalıdır. Fotoğraflar için de uyumlu bir filtre seçmelidir. İçeriklerini uydurma ve çalıntı bilgiler olmadan yazmalıdır. Takipçilerine hitap etmek önceliği olmalıdır.

Konu ile uyumlu olan ve benzer içerikler üreten sayfaları takip etmelidir. Bu sayfalar ile gerekirse yardımlaşmalı ve bu sayede Bedava instagram takipçi hilesi elde etmelidir.

Tutarlı ve düzenli paylaşım yapmaya dikkat etmelidir. Paylaşımlarını takipçilerinin aktif olduğu saatler içerisinde paylaşması etkileşim ve beğeni alabilmesi için oldukça önemlidir.

Instagram Takipçi Satın Almak

Takipçi kazanmak için oldukça kolay ve zahmetsiz olan yol takipçi satın almaktır. Takipçi sayısının oldukça önemli olduğu sosyal medya platformu ile takipçi satan siteler oldukça çoğaldı. Bu siteler üzerinden intagram 500 takipçi hilesi bulabileceğiniz gibi sınırsız takipçi hizmetleri de bulabilirsiniz. Bazı Hizmetler:

  • Instagram takipçi
  • Instagram beğeni,
  • Instagram Yorum,
  • Instagram izlenme,
  • Instagram IGTV beğeni,
  • Instagram IGTV yorum bu hizmetlerden bazılarıdır.

Takipçi sitelerinin artması bu sitelerin güvenilirliğine de gölge düşürdü. Tamamen güvenilir olan sitelerin haricinde işlem sırasında sizden şifre isteyen ve güvenilir olmayan ödeme seçeneklerine sahip platformlar bulunmaktadır.

Bir siteden takipçi satın almaya karar verdiyseniz dikkat etmeniz gereken bazı koşullar bulunmaktadır. Bunlardan ilki sitenin SSL sertifikası olup olmamasıdır. SSL sertifikası sitenin yasal ve güvenilir olduğunun kanıtıdır.

Bir diğer konu işlem sırasında sizden şifre istememesidir. Takipçi satın alma işlemleri şifresiz yapılmaktadır. Sizden şifrenizi isteyen sitede işlem yapmayınız, yoksa hesabınız çalınabilir. Ayrıca 3D güvenli ödeme seçeneği bulunmayan siteler kart bilgilerinizi çalabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Araştırma yapmadan hiçbir siteden işlem yapmamalısınız.