Valorant Riot Games bünyesinde yer alan online savaş oyunlarından biri olarak karşımıza çıkar. Oldukça popüler bir oyun olan Valorant, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Bu süreçte diğer online oyunlarda olduğu gibi Valorant için de oyun içi satın alımları gerekmektedir. Bunun için valorant point ihtiyacı vardır.

FoxnGame sitesi Valorant gibi oyunlar için vp ve riot point satımı gerçekleştirmektedir. Üstelik fiyatlandırmaların hepsi diğer oyun satın alım sitelerine nazaran çok daha uygun fiyatlıdır. Bu bakımdan Valorant oyuncularının birincil tercihlerinden biri daima FoxnGame olmuştur. Siteye erişim sağlamak için ve vp satın alımları için direkt olarak foxngame.com oyunlar kategorisine tıklayabilirsiniz. Böylece karşınıza çıkan seçeneklerden hangisi size uygunsa onu online şekilde güvenilir ödeme yöntemleriyle satın alabilirsiniz.

FoxnGame VP Seçenekleri

FoxnGame sitesi bünyesinde çeşitli Valorant points alternatifleri yer almaktadır. Üstelik oyun severler için kategorilerin vp değerleri de bir tablo şeklinde gösterilmektedir. Bu sayede satın alacağınız miktarın oyun bünyesinde ne anlama geldiğini de daha iyi anlayabilirsiniz. Aşağıda maddeler halinde sitenin oyun severlere sunduğu seçenekleri sıraladık.

  • 300 VP Valorant Points 14,24 TL
  • 600 VP Valorant Points 28,48 TL
  • 8400 VP Valorant Points 356,00 TL

Belirttiğimiz vp değerleri ve fiyatlandırmaları dışında sitede daha pek çok farklı Valorant riot points satış alternatifleri mevcuttur. Hepsini detaylı şekilde incelemek için siteye erişim sağlamanız yeterlidir.

Kaynak: https://www.foxngame.com/valorant