Herkese Merhaba Ben Bayan Kırmızı,

Bu hafta salı günü Merkür Balık burcunda olacak ve sabrın önemini göreceğiz. Cumartesi günü ise Güneş Koç burcuna geçecek. Kendinizi deşarj etmenin yollarını arayacaksınız. Pazar günü, Venüs Koç burcunda olacak veee tam 17.17’de. Bence saat 17.17’de hep birlikte aşka dair ne istiyorsak küçük bir kâğıda not alalım ve o notu saklayalım. Enerjilerimiz birleşsin. Dua da edebilirsiniz. Herkese boool yıldızlı haftalar diliyorum.

Ben haftalık burç yorumlarıyla yolunuzun aydınlığını arttırmak ve adımlarınızı kolaylaştırmak için her hafta sizlerleyim. Haftalık burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu da okumanız kişisel yorumunuza yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Her hafta düzenli takip ederek ruhunuzu dengede tutabilir ve adımlarınızı bilinçli atabilirsiniz. Ben sizler için fener görevini üstleneceğim.

KOÇ BURCU: “GEÇMİŞ AŞKLAR MASAYA DÖKÜLÜR!”

Değerli Koçlar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Abartılardan kaçınmanız gerekiyor. Kilitlendiğiniz noktalar olunca kendinizi kaybedebiliyorsunuz. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Kilitlendiğiniz meselelerin yanında bir de fevri, anlık tavırlarınızı da dengelemeniz gerekebilir. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinize biraz çepeçevre bakmanız gerekiyor. Her açıdan değerlendirirseniz doğru mu yanlış mı anlamlandırabileceksiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. İş atılımları için uygun bir zaman olacak. Kendinizi güvenceye almak isteyeceksiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. İnsanların tavırlarını gözlemleyerek hayata farklı bir yerden bakacaksın. Belki bir özeleştiri bile yapabilirsin. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Buram buram yeni ortamlara hevesleneceğiniz zamanlar başlıyor. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Geçmiş aşklar masaya dökülür, bir dee üzerine hepsi yakılır mıııı yakılııırr. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BOĞA BURCU: “BOĞULMAMAK İÇİN KULAÇ ATMANIN FORMÜLÜ: ANLAT!”

Değerli Boğalar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Fazla derin düşünürseniz o kuyuda boğulursunuz. Biraz da dilinize dökülsün ki kulaç atın. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Daldığınız kuyuda bulduğunuz taşlara sarılarak çıkamazsınız. Yani anlık çözümlerle iç dünyanızı geçiştirmeyin. Enerjinizi toplarlayın ve kalıcı çözümler arayın. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinize daha sağlam tutunmanız gerekiyor. Çok düşünmeniz ciddi ve soğuk tavırlarınızla yansıyabilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Paranın bereketleneceği ve birikim yapmanın zamanı geldi. İlerisi için tohum ekmenin tam da zamanı. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Kararsız kalacağın durummlarda mutlaka fikir almalısın. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Aradığınız enerji ve sebepsiz mutluluk yüzünüze yansıyacak. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Beş dakikanız beş dakikanızı tutmayabilir. İlgi gördüğünüz, sevgiyi bulduğunuz her kim varsa onunla vakit geçireceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

İKİZLER BURCU: “DİLİNİZDEN DÖKÜLEN SÖZCÜKLER ADETA DANS EDECEK!”

Değerli İkizler,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Her şeye tek başına yetişemezsiniz. O kadar yoğunluk içinde olacaksınız ki ruhunuzda beslediğiniz çift kişilik enerjiden yararlanacaksınız. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Yoğunluğunuza bir de sosyalleşme eklediğinizde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Yorulmaktan besleniyorsunuz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizi kendi haline bırakmanız ve hiçbir şeyi detaylandırmamanız gereken bir dönemdesiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Paranın su gibi aktığı dönemde keseyi doldurmak lazım. Bu işin dar zamanı da var, önlem alalım diyeceksiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Dikkat çeken auranız yüksek olacak ve dilinizden çıkan sözcükler adeta dans edecek. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Kapalı ortamlar değil açık havadan yana olacak ve kendinizi doğaya bırakacaksınız. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Geçmiş sayfaları deşmeye çalışanlara net olacaksınız ve anlaşılmak isteyeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YENGEÇ BURCU: “ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANNLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ DİYORSUNUZ!”

Değerli Yengeçler,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Kırgınlıklarınızı tekrar tekrar belli etmeye çalışmak sadece sizi yoracaktır. “Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az” derler. Yıpratmayın kendinizi. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Kırgınlıklarınızı anlasın istediğiniz insanlarla empati kurmaya çalışıp affetmenin yollarını içinizde arayacaksınız. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde biraz da siz vurdumduymaz olur. Bazen şaşırtmak iletişimi dinç tutacaktır. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Her zaman kenarınızda tuttuğunuz o parayı gerekli yerde değerlendirmenin zamanı geldi. Attığınız bu adımdan pişman olmayacaksınız. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Bu defa dert dinleyen değil, dert anlatan olmak ve dinlenilmek istiyorsunuz. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Hiç ummadığınız bir insandan destek görebilirsiniz. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Geçmişten gelen bir gönül meselesi aralanabilir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

ASLAN BURCU: “HIRSINIZI ALAMADIĞINIZ GÖNÜL DAVALARI BİR BİR KIVILCIMLANACAK!”

Değerli Aslanlar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Kaybettiğiniz her ne varsa ona odaklanmaktan önünüze bakmıyorsunuz. Sonra arkaya baktığınızda fırsatlar yol almış olacak. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Kaybettikleriniz sizi zayıf göstermez. Daha çok sizi güçlü ve özgüvenli biri yapar. Bir şey kaybettiyseniz daha büyüğünü, iyisini kazanacak güç ruhunuzda var. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde alttan almayı, hoş görülü olmayı denemelisiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Finansal olarak hareketlendiğiniz ve yükselişe geçtiğiniz bir dönem olacak. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Dilinize vuran sözcükler, bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir. Otorite sizde olacak. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Fedakârlık yapacağınız durumlar yüzünüze vurabilir. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Hırsınızı alamadığınız gönül davaları bir bir kıvılcımlanacak. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BAŞAK BURCU: “BAZI LAFLARIN DÖNÜŞÜ OLMAZ!”

Değerli Başaklar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Sinirlenmeden önce sonrasını düşünmeyi unutmayın. Bazı lafların dönüşü olmaz. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Sinirlerinizi yatıştırmak için duygularınızı ve düşüncelerinizi de hayatınız gibi düzende tutmalısınız. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinize de gelgitlerinizi yansıttığınız bir dönemdesiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Yeni bir iş hayatı, iş ortamı gibi bir girişim fırsatı yakalayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. En doğru cümleleri toparlayabildiğiniz dönem olduğu için yapmak istediğiniz konuşmaları bu süreçte yapabilirsiniz. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Çevrenizde olup bitenlerden kendinize de bir pay çıkarıyorsunuz. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Sevginizi sözcüklerle yansıtmaktan gocunmayacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

TERAZİ BURCU: “DENGELER ŞAŞINCA ANINIZ ANINIZI TUTMAYABİLİR!”

Değerli Teraziler,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Öfkenizi de sevginizi de bir ayarda tutmanız gerekiyor. Dengeler şaşınca anınız anınızı tutmayabilir. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Öfkeden ve sevgiden biri galip gelince de iç dünyanızda çok karışıyorsunuz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde baskın kişilik olmak istiyorsunuz. Bu durum çatışmalara yol açabilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Parasal açıdan verimli ve bereketli olacaksınız. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Hızlı düşünmeniz çabuk harekete geçmenizi sağlayacak ama bir nefeslik düşünmekte yarar var. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Çevrenizdeki insanların sizin fikirlerinize önem verdiğini göreceksiniz. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Önyargılı davrandığınız ve pişman olduğunuz duygusal meseleler size eşlik edecek. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

AKREP BURCU: “SUSTUĞUNUZ DUYGULAR BU DEFA BOĞAZINIZDA TÜTECEK!”

Değerli Akrepler,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. İnadınız sizin ruhunuzu da olumsuz etkileyebilir. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. İnat ettiğiniz her ne varsa sonucunu görmek adına topladığınız sabır sizi daha keskin biri olarak gösterecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinize hareket katmak istiyorsunuz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Kazancınızı katlayacaksınız. Savurmak yerine tutumlu olmayı denemelisiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Hareketli bir yaşantı sizi daha canlı ve dinamik bir kimliğe büründürecek. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Kalabalıklarda enerji bulacaksınız. Ön plana çıkmaktan asla geri durmuyorsunuz. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Her ne kadar dimdik dursanızda içinizi kavuran duyguların, öfkenin alevleri boğazınızda tütecek. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YAY BURCU: “İÇİNİZİ KEMİREN VİCDANINIZ ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ KISITLAYABİLİR!”

Değerli Yaylar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. İçinizi kemiren vicdanınız özgürlüğünüzü kısıtlayabilir. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Kıyamadığınız aileniz, sevdikleriniz daha çok aklınızda olacaklar ve kendinizi attığınız adımları onlara göre planlarken bulabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinize daha bağlı olduğunuz ve sadakatli olduğunuz dönemdesiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ummadığınız bir şey size iş fırsatı haline dönüşebilir. Belki bir hobiniz gelir kaynağınız olur. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. İnsanları anlamakta zorlanabilirsiniz. Onlar da sizi anlamıyormuş gibi gelebilir. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Araştırmaya, gezmeye ve hayal kurmaya dair bütün kapıları aralayacaksınız. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Duygusal meselelerinizde kendi yanlışlarınızı da değerlendirmek isteyeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

OĞLAK BURCU: “ÇÖZÜMÜN MERKEZİ OLACAKSINIZ!”

Değerli Oğlaklar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Yanlış yapmaktan, risklerden bu kadar kaçmamalısınız. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Bu kaçış sizi yanlış yapanları yargılamaya da sürükleyecektir. Çünkü iç dünyanızdaki adım atma hevesini baskılıyorsunuz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde güven duygusunu besleyerek ilerliyorsunuz. Bu durum uzun ve kalıcı iletişimleri beraberinde getiriyor. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Finansal hareketlenme ve yaptığınız karlar bu dönemde yüzünüzü güldürecek. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Pratik zekanızı yakın çevrenize de yansıtarak aile içi iletişimlerde de çözümün merkezi olacaksınız. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. İnsanları yargılamak yerine onun penceresinden bakmak gerekir. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Zor da olsa biten, tükenen her neyse kabullenmek gerekir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

KOVA BURCU: “BİRİKTİRMEDEN ÇÖZÜME GİTMELİSİNİZ!”

Değerli Kovalar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Alınganlığınızın son dönemde arttığını farkedeceksiniz. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Alındığınız konulara odaklanmak yerine kafanızı kaldırıp daha genel bakmanız gerekebilir. Belki de alınmanızın altında yatan sebep farklıdır. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde biriktirmeden çözüme gitmelisiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Eski dostlukların eskidikçe güzelleştiğini daha iyi anlayacaksınız. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Buram buram dertleşme arzusu duyacaksınız. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Olmayan aşkın ızdırabı mı dersiniz, olan aşkın iteklenmesi mi dersiniz kendinize dert arıyorsunuz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BALIK BURCU: “SORULARI KALBİNİZE SORUN!”

Değerli Balıklar,

Haftaya Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ederken başlıyoruz. Dertten besleniyorsunuz ve monotonluk sizi boşluğa sürüklüyor. Kendinizi tavanla bakışmaktan vazgeçirmelisiniz. Salı günü de Ay Koç burcundan ilerlemeye devam edecek. Aynı zamanda bugün Merkür Balık burcuna geçecek. Ruhunuzu hazır arındırmışken hayatınızı hayallerinize yöneltmelisiniz. Hayaller hedef olarak yeni bir boyut kazanabilmenin enerjisine sahip. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar ve yoğun yaşanan duygular arıyorsunuz. Bulamadığınızda agresifleşebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Uzun zamandan sonra ekonomik dengenizi ve artılarınızı sağladığınız bir sürece geçiyorsunuz. Cuma, cumartesi ve pazar günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. İçinizden gelen seslerle kavga etmeyi bıraktınız ve kulaklarınızı tıkıyorsunuz. Cumartesi günü aynı zamanda Güneş Koç burcuna geçiyor. Yeni bir şehir ya da bir keşif sizi deşarj edecektir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pazar günü ise 17.17’de Venüs Koç burcuna geçiyor. Her şey iyiyken bir yerde bir şeyler eksikmiş gibi hissedebilirsiniz. Soruları kalbinize sorun. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.