Herkese Merhaba,

Ben Bayan Kırmızı, şubat ayının ikinci haftasını da geride bıraktık. Yeni Ay’ın da beraberinde 2021’de olduğumuzu hissetmeye başladık. Artık emeklemiyor, koşuyoruz. 2021 içimizi arındırmaya ve bizi gevşetmeye başladı. Uyumun kıvılcımları ve duygusal bütünlüğü ile temeller atılmaya başlıyor. Bu hafta daha duygusal ve sakin ve sevgi dolu olacağımız bir haftadayız. Çünkü, perşembe günü Güneş Balık burcuna geçecek. İç güdülerimiz, duygusallığımız, rüyalarımız, alınganlıklarımız ve bitmek bilmeyen çocuksu arzularımız sahnede olacak. 

Ben haftalık burç yorumlarıyla yolunuzun aydınlığını arttırmak ve adımlarınızı kolaylaştırmak için her hafta sizlerleyim. Haftalık burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu da okumanız kişisel yorumunuza yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Her hafta düzenli takip ederek ruhunuzu dengede tutabilir ve adımlarınızı bilinçli atabilirsiniz. Ben sizler için fener görevini üstleneceğim.

Bol yıldızlı haftalar diliyorum...  

 KOÇ BURCU: ETRAFA DÖRT GÖZLE BAKACAKSINIZ! 

Değerli Koçlar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan baskısını bir kenara bıraktık ve benliğimizi buram buram sahiplenmeye başladınız. Haftaya Ay Koç burcunda yani kendi burcunuzdayken başlıyoruz. Daha iddialı ve kararlarından emin bir Koç burcunu izliyoruz. Aura olarak her şey size dönük olacak. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız şanslı ve parlak olduğunuz bu günleri değerlendirebilirsiniz. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en karmaşık ve düşünceli günü bugün diyebiliriz. Geleceğe dair atılan adımlar için bir o kadar da sihirli bir gün olacak. Planlarınızı veya hedeflerinizi bir yerlere not almak kararlılığınızı arttıracaktır. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar iç güdülerini harekete geçirecek ve etrafa dört gözle bakabilmeni sağlacak. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha detaycı ve konuşkan olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 BOĞA BURCU: İKNA KABİLİYETİNİZ YÜKSEK OLACAK! 

Değerli Boğalar,

Yeni Ay psikolojilerimizi biraz gerdi ama olumsuz etkilerinden olumlu etkilerine doğru yöneldik. İçinizi kemiren düşünceler biraz olsun sakinledi ve baş ağrılarınız da azaldı. Haftaya Ay Koç burcunda başlıyoruz. Çevrenizdekilere ikna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir hafta olacak. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız karşı tarafı etkileyebileyeceniz ve kendi auranıza çekebileceğiniz bir hafta olacak. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna yani kendi burcunuza geçiyor. Daha detaycı ve ketum bir ruh halinde olabilirsiniz. Çünkü aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. İş hayatınız ön planda olacak ve gelecek planlarınızı kırmızı çizgilerle belirleyebilirsiniz. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar insanların düşüncelerinizi okumanıza yarayacak. İnsanların bakışlarınızı, hareketlerini çok rahat çözümleyebileceksiniz. Duygularınızı çevrenize daha rahat yansıtabileceksiniz. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Hızlı düşünecek ve anı değerlendirmek isteyeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 İKİZLER BURCU: İÇİNİZ KIPIR KIPIR OLACAK! 

Değerli İkizler,

Yeni Ay’ın bizi dengesizleştirmesini bir kenara bıraktık ve 2021’in ışıltısına ve umuduna kapılmaya başladık. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Geçmişte olan olayları gözden geçirip hakkınızın yendiğini düşünebilirsiniz. Aura olarak iddialı ve duvarlı gözükeceksiniz. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız bu iddialı duruş ve duvarlar korkutucu ve bir o kadar gizemli gelebilir. Cesaretli olanın yanınıza yanaşabileceği, pasif ve çekingen olanın kaybettiği sürece başlıyorsunuz. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en sert duygusal geçişli günü diyebiliriz. Hayallerinize dair girişimlerde bulunmak için içiniz kıpır kıpır olacak. Yazıp çizecek ve dilinize dolayacaksınız. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar rüyalarına bir anlam kazandıracak. Duygusal bir boşluktaysan ilgi ihtiyacı hissettirecek, dertleşmelere yöneltecek. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda yani kendi burcunuzda olacak. Daha pratik ve gelgitli olacaksınız. İki güne pek çok fikir ve girişim katabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 YENGEÇ BURCU: RİSKLERİ GÖZE ALABİLECEKSİNİZ! 

Değerli Yengeçler,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan yükünü ve gerginliğini bir kenara bıraktık hayallerinize odaklanmaya başladınız. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Merhametinizi daha çok hissedecek ve hissettireceksiniz. Aura olarak sıcaklık ve samimiyet saçacaksınız. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız karşı tarafa güven verdiğinizi ve hayranlık uyandırdığınızı söyleyebiliriz. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en dengesiz ve bir o kadar da riskleri göze alabilmenin günü diyebiliriz. Geleceğe dair atılan adımlar için riski göze alıp kendinizi cesaretlendirebileceğiniz bir gündesiniz.  Hedeflerinize dair bir parça girişim, cesaretlendirecek bir nesneye sahip olabilmenin tam zamanı olacaktır. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm 6. hissinizi buram buram çevrenize saçacak ve size ihtiyacı olan insanları hissettirecek. Sevdiklerinize kucak açtıracak. Sevginizi göstermekten çekinmeyeceksiniz. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha hareketli ve umursamaz olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 ASLAN BURCU: GEÇMİŞİ UÇURUMDAN SALLANDIRIYORSUNUZ! 

Değerli Aslanlar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan agrasifliğini bir kenara bıraktık ve dışa dönük, iletişimi daha etkili bir kimliği sahneye çıkardınız. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Liderlik duygunuz sizi oldukça tetikleyecek ve çevrenizden de güç almak isteyeceksiniz. Aura olarak bir mıknatıs gibi enerjiyi üzerinize çekeceksiniz. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız karşılaştığınız insanlar renkli ve özgüvenli kişiler olacaktır. Çünkü negatifliğe kendinizi kapattınız. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en sallantılı günü bugün diyebiliriz. Geçmişi uçurumdan sallandırdığınız ve kendinize geçiş köprüsü kurduğunuz bir gün olacak. Yeni kurduğunuz köprünün sonunda hedefinizin ışığı parıldayacak. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar her adımınıza kök salmanız gerektiğini hissettirecek ve kalıcılıklar arayacaksınız. Yarım kalan iş, arkadaşlık ve aşka yer vermeyeceksiniz. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha kurnaz ve özgüvenli olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 BAŞAK BURCU: KİMSEYE PAPUÇ BIRAKMADAN DOĞRUYU SAVUNUYORSUNUZ! 

Değerli Başaklar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan baskısını bir kenara bıraktık ve 2021’e dair plan program yazmaya başladınız bile. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Kimseye papuç bırakmayacağınız ve doğruyu savunacağınız bir haftadasınız. Aura olarak renkleriniz baskın ve toparlayıcı olacak. Yani ortamların dengesini ve adaletini sağlayacaksınız. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız duygularınızı çok kontrollü yaşadığınızı ve kurallarla bir çit oluşturduğunuzu hissettireceksiniz. Oysa bu çitler rengarenk çiçeklerden oluşuyor. Bunu farkettirebilmek sizin elinizde olacak. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en detaylı ve değişken günü bugün diyebiliriz. Geleceğiniz düşüncenizin merkezinde olacak ve detaylarda boğulacaksınız. Derleyip toparlayacak ve risklere yer vermeyeceksiniz. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm anlayışınızı arttıracak ve sevdilerinize kucak açmak isteyeceksiniz. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha titiz ve takıntılı olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 TERAZİ BURCU: ADALET VE DOĞRULUK ÇENENİZE VURACAK! 

Değerli Teraziler,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan dengesizliğini bir kenara bıraktık ve tutarlılığınızı arttırdığınız ve yeni düzende ilerlerken emeklemekten yürümeye geçtiniz. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Adalet ve doğruluk çenenize vuracak ve çevrenizdekileri de savunmaktan kaçınmayacaksınız. Aura olarak korkusuz ve gururlu gözükeceksiniz. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız duruşunuz gümbür gümbür yansıyacak ve etki bırakacaktır. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en sallantılı ve oynak terazili günü bugün diyebiliriz. Planlarınızda kafanıızdaki kuşkuları teraziden atıyorsunuz ve planlarınızı zımparalıyorsunuz. Daha parlak bir geleceğin taşlarını da atmanın günüdür. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar duygusal algılarınızı açacak ve sizi sevenlere yöneleceksiniz. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha kararsız olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 AKREP BURCU: HAYALLERİNİZ VE HEDEFLERİNİZ SİZİ KOŞMAYA İTEKLEYECEK! 

Değerli Akrepler,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan gerginliğini bir kenara bıraktık ve kendinizi yeni döneme uyarladığınız, ışığınızı saçmaya başladığınız döneme başlıyorsunuz. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Geçmişte yaşadıklarını unutmayan ve bir şekilde hakkını alan güçlü bir Akrep burcu göreceğiz. Aura olarak sıcak kanlı ve güçlü gözükeceksinz. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız güçlü görünümüz ve ışık saçan tavırlarınızla büyüleyici bir hal alabilirsiniz. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en beyin yorucu günü bugün diyebiliriz. Hayalleriniz ve hedefleriniz sizi koşmaya doğru itekleyecek ve yeterli cesareti kendinizde bulacaksınız. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar sizi ileri görüşlü ve sahiplenici bir karaktere büründürecek. Sevdiklerinize bir kalkan oluşturmak ve özel bir dünyaya odaklanmak isteyeceksiniz. Aşka ve ilişkiye çok açıksınız. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Gururunuz ve duygularınız arasında tartışabilirsiniz ve iç dünyanızı yorabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 YAY BURCU: ZİHNİNİZ BİRÇOK YERDE KOCA YILI PLANLAYACAK BİLE! 

Değerli Yaylar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan huzursuzluğunu bir kenara bıraktık 2021’nin ışığını görmeye ve saçmaya başladınız. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Yalanı hemen anlayacağınız ve tepkinizden de geri durmadığınız bir haftada olacaksınız. Aura olarak sığınak ve güven enerjisi yansıtacaksınız. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız güvenli ve sığınaklı duruşunuz karşı tarafın olmazsa olmazı gibi hissettirebilir. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en oturaklı ama bir o kadar da dolu günü bugün diyebiliriz. Durduğunuz yerde dursanız da zihniniz birçok yerde koca yılı planlayacak bile. Birçok kişiden de fikir almak ve planlarınızı şekillendirmek isteyeceksiniz. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar önceliğinizi hatırlatacak ve sevdiklerinizi planlarınızın içerisinde tutacaksınız. Duygusal olarak alıngan ve paylaşımcısınız. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha hareketli ve özgürlüğe kanat çırpar halde olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 OĞLAK BURCU: FİKİR BABASI OLACAKSINIZ! 

Değerli Oğlaklar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan agrasifliğini bir kenara bıraktık ve girişimlerden çekinmediğiniz, net bir ruh haline büründünüz. Belirsizlikler geride kaldı. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Hata kabul etmeyen ama bir o kadar da tedbirli bir oğlak burcunu göreceğiz. Aura ileri görüşlülüğünüz fikir babası hissiyatı verecek. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız olgun ve ileri görüşlü halinizle birçok kişide odak noktası haline gelebilirsiniz. Bu bazıları tarafından kıskançlık da getirebilir. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en mahsüllü günü bugün diyebiliriz. Geleceğe dair atılan her bir adımın filizlerini yeşertmiş ve sulamış olduğunuz günlere başlıyorsunuz. Güveninizi arttıracaktır. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar yanınızda olan ve destekleyen insanları hatırlatacak ve düşünceli bir karaktere bürünmenizi sağlayacaktır. Daha vefakâr ve sevgi dolu olacaksınız. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha pratik ve kolay çözüm bulabilen halinizi değerlendirmenizin zamanıdır. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 KOVA BURCU: LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYORSUNUZ! 

Değerli Kovalar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan karmaşıklığını bir kenara bıraktık ve duygusal değişkenliğinizi savurduğunuz ve ne istediğinizi bilmeye başladığınız bir zamana geçiyorsunuz. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Daha sorgulayıcı ve lafa değil icraata bakan bir Kova burcunu izliyor olacağız. Aura olarak bakışlarınızın daha fazla ruha işlediğini siz de hissedebileceksiniz. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız hipnoz edici tavırlarınız ve cümleleriniz olacak, sakin ve ılımlı bir döneme girdiniz. Karşı tarafta terapi etkisi oluşturabilirsiniz. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en düzenli ve aynı zamanda en yoğun günü bugün diyebiliriz. Geleceğe dair atılan adımlar şekil alacak ve yolun sonundaki parıltıyı gözlemleyerek cesaret bulacaksınız. O yolda koşmaya başlamanın vakti diyeceksiniz. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar sevdiklerinizin üzerine titremenizi ve hataları alttan almanızı sağlayacaktır. Özlemek ve kavuşmak ana temanız olabilir. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha konuşkan ve çocuksu olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 BALIK BURCU: GELGİTLERİNİZİ BİR SÜRE KARANLIĞA SAVURDUNUZ! 

Değerli Balıklar,

Yeni Ay’ın üzerimizde olan baskısını bir kenara bıraktık ve dengesiz ruh halinizi, gelgitlerinizi karanlığa savurdunuz. Uzun bir süre onlarla boğuşmak istememekte kararlısınız. Haftaya Ay Koç burcunuzdayken başlıyoruz. Daha tutarlı ve hakettiği sevgiyi de ilgiyi de parayı da kimseye yedirmeyecek bir Balık burcunun yıla girişini gözlemliyor olacağız. Aura olarak tuttuğunu koparan bir enerji saçacaksınız. Bir ilişkiye başlayacaksanız ya da bir iş girişiminde bulunacaksanız iddialı ve vazgeçmeyen tavırlarınız sizi destekleyecek ve karşı tarafı şaşırtacaktır. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Çarşamba günü ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Aynı zamanda Satürn ve Uranüs’ün konumu da tetikleniyor. Yani haftanın en derin ve bir o kadar da parıltılı günü bugün diyebiliriz. Geleceğe kafanızdaki her detaya somut bir şekil vermeye çalıştığınız gün olacak. Elinizde tutacaklarınız sizi umutlandıracak ve pes etmemenizi, sabrı fısıldayacak. Perşembe günü Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve Güneş de Balık burcuna geçecek. Aynı zamanda Mars gezegeniyle de bir kavuşum olacak. Tüm bunlar rüyalarınızı sıkıştıracak ve duygularınızı rüyalarınızda daha iyi anlayacaksınız. Hisleriniz ve telepatik gücünüz yüksek olacak. Cuma günü de Ay Boğa burcunda devam ediyor. Haftasonu ise Ay İkizler burcunda olacak. Daha girişken olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.