Herkese Merhaba,

Ben Bayan Kırmızı, şubat ayının son haftasına giriyoruz ve bir Dolunay ile karşı karşıyayız. Her ne kadar gerilsek de, yorulsak da, enerjimizi çekse de ardından hep güzellikleri ve mesajları da getiriyor. Dolunay’dan korkmayalım, onu sevelim. Bu hafta duygusal ve sevgi dolu geçecek. Yıldızınız bol olsun. 

Ben haftalık burç yorumlarıyla yolunuzun aydınlığını arttırmak ve adımlarınızı kolaylaştırmak için her hafta sizlerleyim. Haftalık burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu da okumanız kişisel yorumunuza yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Her hafta düzenli takip ederek ruhunuzu dengede tutabilir ve adımlarınızı bilinçli atabilirsiniz. Ben sizler için fener görevini üstleneceğim.

KOÇ BURCU: HUZURSUZLUĞUNUZU ADLANDIRAMAYACAKSINIZ!

Değerli Koçlar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp kendinizi arındıracağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Kıyamama duygunuzun daha ön planda olduğu ve sert çıkışlarınızı yumuşattığınız bir haftada olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa kıskanç ama vazgeçmeyen tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyosanız duygularınızın yoğun hissedileceği kalbinizin açık olduğu bir hafta olacak. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta zihinsel olarak kendinizi buna hazır hissetmeyeceksiniz. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Dış görünüşünüze odaklanacak ve enerjinizi toplamaya çalışacaksınız. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Takıntılı bir ruh halinde olacaksınız. Sebebini adlandıramadığınız huzursuzluk sizi yoracaktır. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BOĞA BURCU: DOLUNAY BOĞAZINIZI DÜĞÜM DÜĞÜM EDECEK!

Değerli Boğalar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp kendinizi huzura ve sakinliğe bırakmak isteyeceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Sahipleniciliğinizin ve hassasiyetinizin yüksek olarak hissedildiği bir haftada olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa korumacı ve alıngan tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyosanız duygusal yanınızı daha rahat yansıttığınız ve uyumlu olduğunuz bir haftada olacaksınız. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta mantıklı adımlar atmak için çok da verimli olmayabilir. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Hayatınıza yenilik kazandırmak adına fikirler yürüteceksiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Boğazınızı düğüm düğüm edecek biriken düşüncelerle stresli hissedeceksiniz. Her şey üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz ama sebebi dolunay olacaktır. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

İKİZLER BURCU: YALNIZLIKTAN UZAK DURACAKSINIZ! 

Değerli İkizler,

Merkür Retrosunu geride bırakıp iletişimi arttırmak ve hayatınızı hareketlendirmek isteyeceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. İlgiye ve sevgiye daha ağırlık vereceksiniz. Duygularınız dilinize daha kolay dökülecektir. Eğer bir ilişkiniz varsa hoşgörülü ve sabırlı tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız aşka çok açık olduğunuz ve enerjinizin dışa dönük olduğu bir hafta olacak. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta sorumluluk yüklenmesine ve odaklanmaya çok uygun bir hafta olmayacaktır. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. İletişim yeteneğinizden de yararlanarak kalabalıklarda kendinizi ifade ederken bulabilirsiniz ve yalnızlıktan uzak durmak isteyeceksiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Detaycılığınızla ve geçmişe dönük içsel konuşmalarınızla geçecek. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YENGEÇ BURCU: KALBİNİZİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİYORSUNUZ!

Değerli Yengeçler,

Merkür Retrosunu geride bırakıp yorgunluğunuzu atmak için yollar aradığınız bir hafta olacak. Haftaya Ay Yengeç burcunda yani kendi burcunuzda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Kendinizi tam ve enerjik hissedeceksiniz. Anaç-babaç yanınız daha belirgin olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa kıskanç ve fedakâr tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız romantikliğinizi ve kalbinizin büyüklüğünü daha kolay yansıtabileceğiniz bir hafta olacak. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta duygular daha ön planda olacağı için köklü adımlar atmamakta yarar var. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Kırgınlıklarınızı değerlendirecek ve bu yönde adımlar atacaksınız. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Hareket halinde ve eski dolapları deşmek arzusunda olacaksınız. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

ASLAN BURCU: EMEK VERMEKTEN GOCUNMUYORSUNUZ!

Değerli Aslanlar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp kafanızdaki yoğunluğa bir son vermek istediğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Emek vermekten gocunmadığınız ve yalanı daha kolay görebildiğiniz bir haftada olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa birikenleri dökeceğiniz ve durumları iyileştirmeye yönelik tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız çabalayan ve karşılık beklemeden emek veren tavrınız etkileyici olacaktır. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta güç olarak kendinizi buna hazır hissetmeyeceksiniz. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda yani kendi burcunuzda ilerleyecek. Bakımlı olmaya ve lider duruşunuza özen göstereceksiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Aklınızda dönüp duracak olan sudan sebepler gözünüzde büyüyebilir. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BAŞAK BURCU: DETAYLARDA BOĞULMADAN SEVGİYE TESLİM OLUYORSUNUZ!

Değerli Başaklar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp düzeninizi oturtmaya çalışacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Güven duygusunun arayışında ve ilgiye aç bir ruh halinde olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa şüpheci ama sevgi dolu tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyosanız detaylarda boğulmadan daha kolay evet diyebileceğiniz bir hafta olacak. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta sağlam adımlar için doğru zaman olmayacaktır. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. İnatçı ruhunuz hissedilir bir şekilde sahnede olacak. Cumartesi günü Ay Başak burcunda yani kendi burcunuzda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Titiz, dikbaşlı ve karmaşık bir ruh halinde olacaksınız. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

TERAZİ BURCU: GEÇMİŞİ DİZGİNLEMEKTE ZORLANACAKSINIZ!

Değerli Teraziler,

Merkür Retrosunu geride bırakıp dengeye kurmaya çalıştığınız ve sakin kaldığınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Paylaşımcı ve güvenilir bir ruh hali yansıtacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa empati kurabilen ve her açıdan değerlendirebilen tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız tavırlarınızın dengeli ve geri adım atmayan halde oluşu karşı tarafı etkileyecektir. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta doğru bir zamanlama olmayacaktır. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Destek olan ve yön verici halinizle birçok kişinin yanında olabilirsiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. İçinizde yoğunlaşan fikirleri ve geçmişi dizginlemekte zorlanacaksınız. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

AKREP BURCU: KİN DUYGUSU SİZİ SIKIŞTIRACAK!

Değerli Akrepler,

Merkür Retrosunu geride bırakıp ruhunuzu ve kalbinizi renklendireceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Sevdiklerinize olan bağlılığınızın ve sahipleniciliğinizin artacağı bir haftadasınız. Eğer bir ilişkiniz varsa romantik ve kıskanç tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız enerjik ve rengarenk yansımanızla karşı tarafı kolay etkileyebilirsiniz. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta yönelim olarak kendinizi buna hazır hissetmeyeceksiniz. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. İddialı cümleleriniz ve duruşunuz size eşlik edecek. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Geçmişi tekrar tekrar günyüzüne çıkararak kin duygunuzu hissedebilirsiniz. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YAY BURCU: KENDİNİZİ GAZA GETİRECEKSİNİZ!

Değerli Yaylar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp ruhunuzla birlikte aklınızı da özgürlüğe bırakacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Fedakâr ve yardımsever ruh haliniz ön planda olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa düşünceli ve iyimser tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız en doğru zaman olacaktır. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta hem ruhsal hem bedensel olarak yoğun tempoya kendinizi hazır hissetmeyeceksiniz. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Kendinizle konuşup kendinizi gaza getirebileceğiniz bir tavırda olacaksınız. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Huzursuz ve yerinde duramayan bir ruh halinde olacaksınız. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

OĞLAK BURCU: KENDİNİZİ SEVGİYE BAĞLAYACAĞINIZ HAFTADASINIZ!

Değerli Oğlaklar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp mantığınızla kalbinizi uyumlandırmaya çalışacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Korumacı ve güçlü bir o kadar da affedici tavırlarınız ön planda olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa olgun ve sevgi dolu tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız sevgiye odaklanmaya ve kendinizi sevgiye bağlamaya uygun bir hafta olacak. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta her zamankinden daha az odaklanabileceksiniz. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Üzerinizdeki sorumlulukları pratik bir şekilde halledebilecek enerjiye sahip olacaksınız. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Kazık yediğiniz insanlarla karşılaşmanız ve adlarını anmanız mümkün olacaktır. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

KOVA BURCU: HAYALPEREST VE KONUŞKANSINIZ!

Değerli Kovalar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp doğayla ve dış dünyayla iç içe olacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Kol kanat geren ve alıngan ruh haliniz ön planda olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa hassas ve çocuksu tavırlarınız size eşlik edecek. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız ilgiye ve aşka açık halinizle kolay etkilenebileceksiniz. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta enerji olarak ciddiyete uzaksınız. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Hayalperest ve konuşkan tavırlar sergileyebilirsiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Her şakada bir ciddiyet arayarak kendinizi yıpratacaksınız. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BALIK BURCU: AŞKA AŞIK OLUŞUNUZ KARŞI TARAFI ÇEMBERE ALABİLİR!

Değerli Balıklar,

Merkür Retrosunu geride bırakıp duyguları yoğun ve sakin yaşayacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz ve çarşamba günü akşam saatlerine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Tutkulu ve sabırlı ruh haliniz sizinle olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa romantikliği ve sevgi sözcüklerini zirvede tutabilirsiniz. Bir ilişkiye başlamak istiyorsanız aşka âşık oluşunuz karşı tarafı bir çembere alabilir. Bir iş girişiminde ve başlangıcında bulunmak istiyorsanız bu hafta iş moduna çok fazla odaklanabilecek enerjiye sahip değilsiniz. Perşembe ve cuma günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Sanattan besleneceğiniz ve elinizden her iş gelebileceği bir süreç içerisindesiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Dolunay gerçekleşecek. Duyguları yoğun yaşadığınız haftanın sonunda Dolunay sizi karışık bir ruh haline sürükleyecek ve bir süre içinize kapatacaktır. Haftanın en yoğun hissedilen günlerine haftasonu olacak diyebiliriz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.