Herkese Merhaba,

Ben Bayan Kırmızı, Şubat ayının ilk haftasını geride bıraktık. 2020’nin küllerini üflemeye yavaş yavaş başlıyoruz. 2021’e başlamış olduğumuzu ise yeni yeni hissedeceğiz. 2020 her burçta farklı tecrübelerin ve izlerin imzasını atarak gitti. Bu hafta hangi burcun neyi sorguladığını göreceğiz.

Haftalık burç yorumlarıyla yolunuzun aydınlığını arttırmak ve adımlarınızı kolaylaştırmak için her hafta sizlerleyim. Haftalık burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu da okumanız kişisel yorumunuza yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Her hafta düzenli takip ederek ruhunuzu dengede tutabilir ve adımlarınızı bilinçli atabilirsiniz. Ben sizler için fener görevini üstleneceğim. 

Bu hafta pazartesi günü Güneş Merkür ile kavuşacak. Merkür kavuşumu bizim aklımızı, zekamızı daha çok sahnelere çıkartacak. Duyguları bir kenara atıp daha mantıklı düşünmeye başlayacağız. Ne istediğimizi daha net anlayacağız. Kendi kararlarımızı verebilen bir ruh halinde olacak ve dış etkenlere çok fazla izin vermeyeceğiz diyebiliriz. Perşembe gününe kadar bu durum bu şekilde sürecek. Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Kova burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay bizi biraz daha gergin hissettirebilir. Aslında bir tutulma gibi düşünebiliriz. Tutulma gibi düşünebiliriz derken kendimizde sabrı göremeyeceğiz, sabırsız bir hal içerisinde olacağız demek istiyorum. Bazı durumlardan rahatsızsak bunu çok rahat dile getirebilen bir ruh halinde olacağız. Kimsenin fikrini ön plana çıkartmayacağız. Kendi fikirlerimiz ön planda olacak. Bencil düşünce gündemde, kimse kimseyi anlayamayacak, anlayış göstermeyecek.

Bol yıldılzı haftalar diliyorum.

KOÇ BURCU: "NE DEDİĞİNİZİ DUYAMAYACAKSINIZ"

Değerli Koçlar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda iken başlıyoruz Güneş Merkür ile kavuşuyor. Ne zamandır aklınızdan geçen girişimlere, hobilere, başlangıçlara adım atabilirsiniz. İnsanlara güven saçtığınız ve destek olabileceğiniz bir haftadasınız. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Attığınız adımlardan vazgeçmemeyi size fısıldayacak. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Hevesinizi kıran insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz. Perşembe günü Yeni Ay etkisi ile daha gergin olacaksınız. Konuşurken ne dediğinizi kendiniz bile duymayacak bir halde keskin cümleler kurabilirsiniz. Bu varolan veya yeni başlayabilecek olan ilişkinizi de etkileyebilir. Cuma günü Ay’ın Kova burcuna geçmesi ile birlikte ‘’farkında bile değilim, bu hafta çok yoruldum’’ gibi cümlelerle kendinizi affettirme yollarına başvurabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren Ay Balık burcuna geçecek sizi daha hassas ve alıngan bir ruh haline sokacak. Uzun süredir dile vuramadığınız duygularınızı, düşüncelerinizi Ay’ın Balık burcunda olması ile birlikte daha olumlu ifade edebileceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BOĞA BURCU: "ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAYACAKSINIZ"

Değerli Boğalar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Güneş Merkür ile kavuşacak Oğlak burcu kendinizi sorgulamanızı, hayattan beklentilerinizi düşünmenizi isteyecek. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ederken kendiniz için en doğru adımları seçmenin, en doğru zamanı olacak. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşmak isteyeceksiniz. Eleştiriye çok açık olmadığınız bir haftadasınız. Perşembe günü Yeni Ay'ın da etkisiyle en ufak bir eleştirinin büyük kavgalara sebebiyet verebileceği açıktır. Eğer bir ilişkiniz varsa Perşembe günü sorunları konuşmak iyi gelmeyecektir. Haftasonu iletişimin daha iyi olacağı bir zaman olacak. Bir eleştiri veya yeni bir fikir sizi bambaşka bir kapıya sürükleyebilir. Cuma günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ederken öğle saatlerinden itibaren Balık burcuna geçiyor. Zamanı sevdiklerinizE ayırmak isteyeceksiniz. İçinize attığınız düşünceler, kırgınlıklar, sorunlar varsa bunları çok daha kolay yansıtacaksınız ve sorunları çözeceksiniz. Balık burcu planlamış olduğunuz adımlarınızda sizi endişeli yapabilir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

İKİZLER BURCU: "TAHAMMÜLÜNÜZ AZALACAK"

Değerli İkizler, 

Haftanın ilk günü Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Güneş Merkür ile kavuşacak. Merkür sizin akıl merkeziniz, sizin akıllı hocanız. Aklın merkeze alındığı bir dönemde kendinize döneceksiniz ve öncelim benliğim diyeceksiniz. Kendinizi ön planda tutarak ve değerli hissederek kendinizi kariyerinize yönlendireceksiniz ve aşkı bir tık daha erteleyecek. Eğer bir ilişkiniz varsa bu hafta ilişkiler açıdan farklı bir döneme gireceksiniz. İnsanlara daha mantıksal bir çerçeveden bakacaksınız ve uyumun aradaki anlaşmanın çok önemli olduğunu fark edeceksiniz. Oğlak burcu biraz daha kariyer açısından yükselmeyi hatırlatacak. İnsanlara güvenirken biraz daha şüpheci davranacaksınız. Salı günü de Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek size hedefinizden vazgeçmemenizi hatırlatacak. Çarşamba günü Ay Kova burcuna geçecek. Biraz daha insanlarla iletişim kurmaya ve duygusal yaklaşmaya başlayacaksınız. Perşembe günü Yeni Ay ile birlikte tahammülünüzün biraz daha azaldığını fark edeceksiniz. Uykularınızda problem yaşayabilirsiniz ama rüyalarınıza çok dikkat edin. Rüyalarınızda birçok şeyin malum olduğunu göreceksiniz. Bu hafta sonunda hislerinizin çok daha kuvvetli olacak. Cuma günü de Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek Yeni Ayın etkileri üzerinizde olacak. Yeni Ay hislerinizi ve telepatik gücünüzü size hediye olarak sunacak. Cumartesi ve pazar günü Ay Balık burcunda ilerleyecek ve daha çok duygusal, içine kapanık bir halde olabilirsiniz. Elbette Merkür'ün etkileri sizin üzerinizde ama balık burcu sizi birazcık sallayabilir. Geçmişle şu gününüzü bir teraziye koyup değerlendirebilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU: "PERDENİZİN KALKTIĞINI FARK EDECEKSİNİZ"

Değerli Yengeçler, 

Haftanın ilk günü Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak ve Güneş Merkür ile kavuşacak. Merkür size birazcık daha ruhsal olarak duygularınızı bir kenara atmayı öğretmek isteyecek. Evet öğretmek isteyecek diyorum çünkü, siz duygularınızla yaşamaya kendinizi adamış bir burçsunuz. Bazı insanların size menfaat için yaklaştığını göremiyorsunuz. Bu hafta biraz daha perdenizin kalktığını fark edeceksiniz. Kimin size iyi niyetle yaklaştığını daha net göreceksiniz. Salı günü Ay Oğlak burcuna geçecek ve Oğlak burcunda ilerlerken sizi geleceğe dair adımlar atmak konusunda güçlü hissettirecek. Çarşamba günü ay kova burcunda ilerlerken kime derdinizi anlatırsanız anlatın bir şekilde kendinizi ifade edemediğiniz hissedeceksiniz. Yani anlaşılmadığınızı düşüneceksiniz. Bu duygu da sizi biraz sallandırabilir. Bende mi sorun var diye kendinize soracaksınız. Aslında Yeni Ay’ın getirdiği bir gerginlik olduğunu fark etmeniz gerekiyor. Yeni ay herkese gergin bir ruh hali sunacak ve siz ne kadar haklı olursanız olun karşı taraf duymayacak. Herkes bireysel düşünecek. Bu hafta cuma günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Cuma öğlen Ay Balık burcuna geçecek. Ay Balık burcuna geçtiği zaman biraz daha kendinizi toparladığınızı fark edeceksiniz. Hafta sonu da Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Uykularınız biraz daha düzene girecek ve kalbinizin de biraz sakinleştiğini hissedeceksiniz. Cümlelerinizle bir denge olacak. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

ASLAN BURCU: "ÖFKE İLE KALKARSANIZ ZARAR GÖRECEKSİNİZ"

Değerli Aslanlar,

Pazartesi günü Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak ve Güneş Merkürle kavuşacak. Bu durum sizi kariyer açısından adım atabilmeniz adına önemli bir noktada tutacak. Salı günü de Ay’ın Oğlak burcunda ilerlemesi sizi daha cesaretlendirecek. Eğer kafanızda uzun süredir bir planınız varsa adım atabilmeniz için en doğru zamandasınız. Fikirlerinizi insanlarla paylaşmakta zorlandığınız bir dönemdesiniz. Halbuki, paylaştıkça kendinize yenilikler katacağınızı fark etmeniz gerekiyor. Çarşamba günü Ay Kova burcuna geçecek. Yeni Ay’ın etkileri yavaş yavaş üzerinizde olacak. Perşembe günü Yeni Ay ile birlikte öfke ile kalktığınız zaman bundan zarar gördünüzü fark edeceksiniz. İnsanlara biraz daha agrasif davranabilirsiniz. Bunun etkileri Yeni Ay’dan dolayı olacak. Adım attığınız işlerin bir an önce gerçekleşmesini istiyorsunuz ama biraz daha zamana yayarsanız kazanan siz olacaksınız. Cuma günü öğle saattlerinden itibaren Ay Balık burcuna geçecek. Balık burcuna geçmesi sizi daha duyarlı bir insan haline getirecek. Size ihtiyacı olan insanlara yönelebilirsiniz. Aileniz de olabilir arkadaş çevreniz de olabilir… Onları dinlemek ve destek olmak isteyeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BAŞAK BURCU: "GEÇMİŞ MASADA, UYKULAR FİRARDA"

Değerli Başaklar,

Bu hafta Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Haftaya biraz daha derin düşüncelerle başlayacaksınız. Güneş Merkür kavuşumu olacak. Çok değer verdiğiniz insanları değerlendireceksiniz. Nerede doğru nerede yanlış yaptığınızı görmek isteyeceksiniz. Artısı eksisinden fazla olan insanlarla yolunuza devam edeceksiniz. Eksisini fazla gördünüz insanları da hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Salı günü de Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek ve düşünceleriniz ile kime güvendiğinizi, kimden kazık yediğinizi çok daha şeffaf bir şekilde değerlendirmenin fırsatını bulacaksınız. Eğer kendinizi çok daha iyi dinlerseniz çarşamba gününden itibaren Ay Kova burcuna geçtiğinde iletişim gücü ile birlikte insanlara kendinizi net aktarabilirsiniz. Yeni Ay'ın etkisiyle birlikte perşembe gününden itibaren alındığınız insanları gündeme getireceksiniz. Çok geçmiş meseleler bile uykularınızın düzenini bozulacaktır. Yeni Ay sizin ince detayları görmenizi sağlayacaktır. Cuma günü de Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ama öğle saatlerinden itibaren Balık burcuna geçecek. Balık burcu masaya yatırdığınız geçmiş düşüncelerle daha hassas, daha duygusal, daha ağlamaklı bir ruh haliyle hesaplaşmanızı sağlayacak. Haftasonu Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. İnsanlarla görüşmek size hem iyi gelebilir hem de ilaç olabilir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

TERAZİ BURCU: "ÖN YARGILI OLMAMALISINIZ"

Değerli Teraziler,

Bu hafta Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Kendinizi çok düşünceli, derin, üzerinizde büyük sorumluluk hisseden bir halde bulacaksınız. Bu çok daha olgun düşünmenize ve geleceğe dair planlar yapmanıza da olanak sağlayacaktır. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek, sizi daha tutarlı ve dengede tutacak. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Ön yargılı olmamanız konusunda mesaj verecek. Ön yargılarınız hem işte hem aşkta bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Perşembe Yeni Ay ile birlikte Kova burcu sizi keskin konuşmamaya davet ediyor. Çünkü 5 dakika sonra düşüncelerinizin değişebileceği bir dönemdesiniz. Terazi dengeleriniz tutarlı değil. Cuma günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek öğle saatlerinden itibaren Balık burcuna geçecek. Haftasonu da Balık burcunda ilerlerken sizi durgun ve yorgun hissettirecek. Bu yorgunluk daha çok düşünsel açıdan olacak. Yeni Ay’ın etkisi ile de uykularınız bölünmeli olabilir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

AKREP BURCU: "LAFLARIN GİTTİĞİ YERDEN BİR DÖNÜŞÜ VARDIR"

Değerli Akrepler,

Bu hafta Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Güneş ve Merkür kavuşacak. Kendinizi güçlü hissetmenin yollarını arıyorsunuz. Bu hafta Merkür'ün de size desteğiyle, eğer bir girişimde bulunmak istiyorsanız, bir iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız tam zamanı olacak. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Sizi hedefinizden şaşırtmamak için iç sesiniz susmayacak. Çarşamba günü Ay Kova burcuna geçecek. Size köstek olmak isteyen insanları çok daha iyi göreceksiniz. Agrasif ve ani tavırlardan kaçınmanız gerekiyor. Perşembe Yeni Ay var. Yeni Ay sizi düşünmeden konuşturabilir. Laflarınızın gittiği yerden dönüşünü düşünürseniz sonrasında başınız daha az ağrıyacaktır. Cuma günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerinde Balık burcuna geçecek. Uzun zamandır dile vurmadığınız problemleri değerlendireceksiniz. Daha farklı bir gözle inceleyeceksiniz. Hafta sonu da Ay Balık burcunda ilerleyecek. İnsanların kalbini okuyabilmek de size birçok noktada yardımcı olacaktır. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YAY BURCU: "HAYIR DEMEYİ KENDİNİZE HATIRLATMALISINIZ"

Değerli Yaylar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Güneş ve Merkür kavuşacak. Özgürlüğünüzden ödün vermeye başladığınız haftalardasınız. İnsanlarla iç içe olma duygusundasınız. Çünkü hasret kaldığınız duygular, ilgi duygunuz gündemde olacak. Haftanın başında daha çok girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Kendinizde gördünüz eksiklikleri fark edeceksiniz. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerleyecek. Adım attığınız işlerde sizi bir adım öne çıkaracak. Perşembe günü Yeni Ay'ın da etkisiyle birlikte grup çatışmalarınıa şahit olabilirsiniz. Hayır demeyi kendinize hatırlatmalısınız ve baskıları reddetmelisiniz. Kimseye yüklenmekten yana olmayacaksınız ama sinirlendiğiniz durumları da tatlı dedikodu yaparcasına mutlaka birine aktarmak isteyeceksiniz. Bu şekilde deşarj olacaksınız. Baş ağrılarınız bu hafta biraz yoğun olabilir. Yeni Ayın etkisinden olacak. Cuma günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerinde Balık burcuna geçecek. Balık burcu sahip olduğunuz değerleri farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak. Daha çocuksu ve samimi yaklaşmanızı sağlayacak. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

OĞLAK BURCU: "İNSANLARLA ARANIZDAKİ DUVARLARI İNCELTECEKSİNİZ"

Değerli Oğlaklar, 

Bu hafta Ay sizin burcunuzda, yani Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Güneş Merkürle kavuşacak. İnsanlara bir adım daha yaklaşacaksınız. Belki de aranıza kurduğunuz duvarları biraz daha incelteceksiniz. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. İnsanlardan güç aldığınızı fark edeceksiniz. Belki de konuşarak, paylaşarak sizi bir adım ileriye taşıdıklarını göreceksiniz. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Bu hafta iletişim kurduğunuz insanlarla konuştuklarınızı değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Perşembe günü oluşan Yeni Ay’ında etkisiyle tartışmalarınız olmuş olsa da buradan çıkardığınız dersleri değerlendireceksiniz. Belki de tartışmalarınızın size kattığı birçok şey vardır. Bunları daha net göreceksiniz. Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Cuma öğle saatlerinden itibaren Balık burcuna geçecek. Balık burcuna geçmesi ile birlikte ilişkinizde hoş görülü olmanın önemini fark edeceksiniz. Belki de çok büyük bir probleme son vereceksiniz. Hafta sonu Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Yeni Ay sizi kendinizle baş başa bıraktığında gelecekten umutsuz bir insan haline sokabilir. Bu durum geçicidir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

KOVA BURCU: "FARKINDALIĞINIZ ARTACAK"

Değerli Kovalar,

Bu hafta Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Güneş de Merkür ile kavuşacak. Olaylara farklı açıdan bakabilme yetisi kazanacaksınız. Yani aynı anda aklınızı bambaşka yerlere de götürebilirsiniz ve bu sizi tehlikelerden ve art niyetli insanlardan koruyacaktır. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Farkındalığınız artacak. Düşünce hızınız adımlarınıza yansıyacak. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Kendi burcunuzda olması sizi daha enerjik, kendine daha güvenen bir hale sokacak. İnançlı ve iradeli olacaksınız. Aile içi kavgalardan uzak durmanız gerekiyor. Çünkü perşembe günü Yeni Ay da devreye girecek. Yeni Ay uykusuzluğu ve baş ağrılarını getirecek. Depresif bir ruh haline sokabilir. Cuma gününden itibaren Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor ama öğle saatlerinden itibaren Balık burcuna geçecek. Hafta sonu küçük şeylerde bile mutluluk arayacaksınız. Elinizdekileri fırsata çevireceksiniz. Geçmişten gelen özür dilemelerle karşılaşabilirsiniz veya siz için özür beklentisinde ve özlemde olabilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BALIK BURCU: "KALBİNİZİN YARALARI FİLTREDEN GEÇİYOR"

Değerli Balıklar,

Haftaya Ay Oğlak burcundayken başlıyoruz. Güneş de Merkür ile kavuşacak. Duygusal gelgitler yaşıyorsunuz. Oğlak burcu sizi biraz daha mantığınıza götürecek. Söz geçiremediğiz duygularınıza haklı cümlelerle ve ışık saçarak eşlik edecek. Salı günü Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. İç sesiniz ile konuşmanız kirli suyu filtreden geçirircesine kalbinizi acıtan bütün kötü duygulardan, yaralardan arındıracak. Aynı zamanda iş girişimlerinde farkedilirliğiniz artacak. Kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Çarşamba günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Size müdahale edilmesini istemeyeceksiniz. Perşembe günü gelen Yeni Ayın da etkisiyle benliğinizi kuvvetlendirme ihtiyacı duyacaksınız ve kaybetme duygusunu hayatınızdan atmak isteyeceksiniz. Daha hırslı olacaksınız. Çevrenizdeki insanların yönlendirmelerine de bir yandan kulak vermeniz iyi olacak. Cuma günü Ay Kova burcunda ilerliyor olacak ve öğle saatlerinden itibaren Balık burcuna geçecek. Yani kendi burcunuza geçecek. İlgiye daha aç ve daha karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. Hafta sonu Ay balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Kendinizi eleştirmek isteyebilirsiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

Gelecek hafta görüşmek üzere...