CHP’li Çakırözer seçim kampanyası arası şehrin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, yurttaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çakırözer, Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Ahmet ve Fatma Yerlikaya çiftini ziyaret ederek hem Selebral Palsi hastası kızları Büşra Yerlikaya için geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlayarak, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZMahalle Muhtarı Sülbiye Bilen ile gerçekleştirdiği ziyarette Çakırözer, “Kızımız Büşra’nın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği ameliyat sonrası ziyaret edememiştik. Hem geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak hem de yaklaşan Ramazan Bayramımızı kutlamak için Büşra ve ailesini Muhtarımız ile ziyaret ettik. Dileğimiz Büşra’nın gerekli tedavileri alarak bir an önce sağlığına kavuşması ve ayağa kalkması. Bizler bu süreçte elimizden geleni yapmaya hazırız. Hem Büşra’nın hem de ailesinin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİÇakırözer, Büşra’nın ameliyatı öncesi başlatılan yardım kampanyasına da değinerek, “Büşra’nın ameliyatı öncesinde hem Muhtarımız hem de mahalle sakinlerimiz tarafından başlatılan yardım kampanyasına da destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneği sergilendi. Destek veren herkese çok teşekkürler” dedi.