AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Daha önce sinemaya gitmemiş çocukları sinema ile tanıştırmak ve çocukların aileleri ile birlikte beraber vakit geçirmeleri için düzenlenen etkinlikte, toplumun temel yapı taşı olan aile kavramı için çekilen ve yerli yapım olan “Rafadan Tayfa İstanbul Dehlizlerinde” filmi izlenildi. 

Film bitiminde konuşan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, bir toplumun geleceğinin çocuklar olduğunu belirtti. Başkan Çalışkan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tüm haklarının korunduğu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünyada yaşamalarını diliyor, tüm dünya çocuklarının Dünya Çocuk Hakları Gününü kutluyorum. Hayatımızın neşesi çocuklarımız yılın bir günü değil her gün el üstünde tutulmalı” ifadelerini kullandı.  

Düzenlenen etkinlik dolayısıyla mutlu olduklarını ifade eden minik öğrencilerin aileleri de etkinlikte emeği geçenlere teşekkür dileklerini ilettiler.