Dünyada ve ülkemizde hızla yayılmakta olan covid-19 salgınından sonra yavaş yavaş normal hayata geçişle beraber Eskişehir Otelleri ve Kızılcahamam Otelleri için alınan önlemleri ve otel rezervasyonlarına yansıyan durumlar için incelemeler yaptık.

Covid-19 virüsünün hayatlarımıza dahil olmasının ardından günlük yaşantımız neredeyse durma noktasına gelmişti. Özellikle turizm sektöründe ve bir çok iş alanlarında faaliyet gösteren Eskişehir Otelleri ve kendilerince almış oldukları kısa süreli tedbirlerle hizmet vermeye devam ettiler. Haziran ayıyla salgının etkisi azalınca normalleşme sürecine girmiş bulunduk. Gerek iş seyahatleri, gerekse ihtiyaç duyulması halinde Eskişehir Otellerine ve Kızılcahamam Otellerine yoğun ilgi gösterilmesiyle bölgedeki oteller alternatifler geliştirirek hizmet vermeye karar kıldılar.

ve Kızılcahamam Otelleri için alınan başlıca tedbirlerden bahsedecek olursak, bölgedeki otellerin bir çoğu yarı kapasiteyle hizmet vermeye özen gösteriyorlar. Özellikle bölge de bulunan termal oteller hamam, sauna, spa merkezi gibi hizmetlerden kişi sayısı kısıtlanarak hizmet vermeye devam ediyorlar. Odalar sık sık havalandırılıp, dezenfektan işlemleri rutin olarak yapılmaktadır. Sosyal mesafe koşulları dikkate alınarak ortak alanların yeniden düzenlemesi yapıldı. Otel girişlerinde hes kodunun zorunlu hale getirilmesiyle birlikte misafirler daha güvende konaklama yapıyorlar. Genel alanlarda covid-19 süreciyle alakalı bilgilendirici yazılar, her katta bulunan dezenfaktanlar mevcut. Ayrıca konaklamakta olan misafirlerin ve çalışan personellerin maske kullanması zorunlu hale getirildi. Süreç böyle devam ederken bölgedeki Eskişehir Otelleri ve Kızılcahamam Otellerinden bazıları hizmet vermemeyi tercih ediyorlar. Covid-19 nedeniyle bir çok misafir otel rezervasyonu sağlarken oldukça titiz davranıyorlar buna istinaden Eskişehir Otelleri ve Kızılcahamam Otelleri oldukça hassaslar.

Durum böyle ilerlerken bölgedeki otel rezervasyonlarında artış olduğu belirlendi. Misafirlerin pandemi sürecinde en hassas olduğu hususlar otellerin bulunduğumuz süreçle alakalı almış olduğu önlemler. Eskişehir Otelleri ve Kızılcahamam Otelleride misafirlerine oldukça hassasiyetle ve ilgiyle yaklaştıkları için otel rezervasyonlarında artışlar olduğu gözlemlendi. Alınan önlemler kapsamında Eskişehir Otellerini ve Kızılcahamam Otellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.