Sünnet şöleni kapsamında çocuklar Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nda hayvanat bahçesini gezdiler. Şehirde belediye araçlarıyla konvoy yapan çocuklar Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezdiler.

Ardından çocuklar sünnet şöleninin yapılacağı salona geldiler. Törende CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, mahalle sakinleri, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Kurt, ailelere ve çocuklara hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Kardeşçe bir arada yaşabiliyoruz ve birbirimizin ihtiyacını karşılayabiliyoruz. Bu düğün öyle bir amaçla ortaya çıkmıştır. Bu düğünün organizasyonu gerçekleştiren halk merkezi çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Elbette çocuklarımıza da teşekkür ediyorum. Biz Türkiye’yi Odunpazarı gibi, Eskişehir gibi yöneteceğiz ve tüm insanlarımızın mutlu olmasını sağlayacağız. Sizlere inanıyoruz. Sizlerin desteğine inanıyoruz. Sizlerin daha mutlu olması için 24 saat çalışmaya hazırız” dedi.