Eskişehir Sivrihisar bölgesinde yeni evlenen geline hediye edilen, tamamı el işçiliğiyle yapılan saf altın küpeler, ünlülerin de gözdesi oldu. İstanbul Nişantaşı’nın konsept mağazası Mia Bazaar İstanbul’un kurucusu Ece Nukan, bir Anadolu geleneğini kadınlarla buluşturuyor. Mağazanın kurucusu Ece Nukan, ünlü Sivrihisar küpelerini ünlülerin beğenisine sunuyor. Takı meraklılarının kısa zamanda ilgisini çeken göz alıcı küpeler, hikâyesiyle de insanı nostaljik ve büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Takı tutkunlarının kısa zamanda ilgisini çeken göz alıcı Eskişehir Sivrihisar küpeleri, günümüzde bu mirası sürdürmeyi başaran tek bir bir zanaatkârın ellerinden çıkıyor. 14 ayar altın ve gümüş alternatifleriyle Nişantaşı Mia Bazaar’da satışa sunulan Sivrihisar küpeleri, işlemelerinde yer alan incileriyle  ‘saflığı ve temizliği’ simgelerken, mavi göz boncuğuyla nazara karşı koruyan bir inanışı temsil ediyor.

El yapımı Sivrihisar Küpeleri, şık, kıymetli ve farklı tasarımlarıyla nostaljiyi ve zamansızlığı birlikte sembolize ediyor.