Personelle bir araya gelen Başkan Kurt, burada bir konuşma yaptı. Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnun olduklarını belirten Başkan Kurt, bundan sonraki dönemde daha dikkatli ve titiz olunması gerektiğini söyledi. Temizliğin en önemli unsur olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Olduğu zaman hiç kimse fark etmez, olmadığı zaman da herkes bunu eleştirir. Ne yazık ki bizim insanlarımızda çevreye karşı titizlik yok. Kendi evine, bulunduğu ortama uygulamadığı şeyi rahatlıkla şehrine uygulayabiliyor. Bu da bizi sıkıntıya sokuyor. O nedenle de siz fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsunuz” dedi.

'İŞÇİLERİMİZİN HAKKINI HİÇ KİMSEYE YEDİRMEYİZ': Türkiye’nin yaşadığı ekonomik krize de değinen Başkan Kazım Kurt, bu yıl ülke ekonomisi iyi olmadığını dile getirdi.

Türkiye’nin batmak üzere olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Bunu saklamaya gerek yok. Bu nedenle de tedbirli, dikkatli olmalıyız. Sizlere daha rahat ve net ücret ödeyebilmek için; taşeron sisteminden sonra emekli olan, işten ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımızın yerine yeni işçiler alamadık. Bir gün bile ücretiniz aksar ise sıkıntı çekersiniz. Biraz fedakârlıkla bu işi atlatacağımıza inanıyorum. Umarım, önümüzdeki süreçte biraz daha sıkı çalışırız ve en temiz ilçe özelliğimizi, birinciliğimizi kaybetmeyiz. Sizlere güveniyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan zevk ve onur duyuyoruz. Daha uzun süre birlikte çalışacağız. Biz, bu işe devam edeceğiz. Biz devam ettiğimiz sürece de işçilerimizin hakkını da hiç kimseye yedirmeyiz. Hepinize iyi bayramlar, iyi günler diliyorum. Ailenizle, çoluğunuzla, çocuğunuzla birlikte muylu yaşayın” diye konuştu.