Kaza, saat 04.00 sıralarında Eskişehir-Ankara karayolunun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Bayram Otay (34) yönetimindeki 26 EB 434 plakalı otomobil, aynı yöne giden Gani Serven (52) yönetimindeki 26 AAU 755 plakalı pancar yüklü kamyona çarptı. Kamyon kasasının altına giren otomobilin sürücüsü Bayram Otay ile yanındaki Hüseyin Balta (29) ve Tolga Tiftik (17) olay yerinde hayatını kaybetti.

CESETLER SIKIŞTI: 3 kişinin sıkışan cesetleri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kamyon şoförü Gani Serven jandarmalar tarafından gözaltına alındı.

SON SÖZLERİ YÜREK PARÇALADI: Kazada hayatını kaybeden sürücü kuaför Bayram Otay'ın, otomobildeki iki kişi ile birlikte Bursa'ya alacak için gittikleri, ancak paralarını alamadan döndükleri iddia edildi. Kazada hayatını kaybeden Otay, yanındaki iki arkadaşıyla Bursa'dan Eskişehir'e dönerken sosyal medya üzerinden canlı yayın yapmış: "Evet, Bursa dönüşü. Saat 1.20. ...bazı insanlar, bazı karektersizler sözünün erbabı değilmiş. Biz Eskişehir'e geri dönüş yapıyoruz... Ahmed'im iyi akşamlar... Ben 2,5 milyar paranın peşinde değilim. Ama size inandım. Elimin emeği gözümün nuru. Hakkımı helal etmiyorum. O insan beni şu an izleyebilir. Allah onu bildiği gibi yapsın. Ahmed'im iyi akşamlar kardeşim...Ahmet iş yerindeki arkadaşlarıma selam söyle..."

ÖZKARA'DAN TAZİYE: Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara da sosyal medya hesabından Bayram Otay için yürek burkan bir mesaj yayınladı: Sevgili kardeşim, çok güzel kızınla birlikte düşündüğün yaşamın olacaktı. Bunları hayal ederken hayat dolu düşüncelerin vardı. Aslan kardeşim haberini aldığım şu an inanamıyorum. Allah'ım tahsiratını affetsin, camiamızın başı sağolsun Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok erken oldu be aslanım...