AK Parti İl Binası'nda gerçekleşen toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve yönetimi de katıldı. Toplantıda, 4 milletvekilini meclise göndereceğiz sesleri yükseldi. 

Prof. Dr. Emine Nur Günay, “Sizlerle birlikte verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz  Hedefimize de ulaşacağımıza eminim. Çünkü çok hayırlı bir ayda bu çabayı gösteriyoruz, Allah gönlümüzü niyetimizi biliyor. Türkiye artık eski Türkiye değil duruşu belli.  Türkiye artık ezilmişlerin adınada konuşan bir ülke oldu. Türkiye'yi boyundurluk altına almak isteyenlerin son umutları 24 Haziran. Erken seçimle birlikte yeni bir döneme başlayarak,  ülkemiz üzerinde hain planlar kuranların oyunları son bulacak. 24 Haziran'da Türkiye tarihinde bir seçim yaşanacak onun bilincinde olmamız lazım. Bizler de sahadayız çalışıyoruz. Sizlerinde desteğine ihtiyacımız var. En öncelikli görevimiz birinci turda cumhur ittifakında en yüksek oyu alarak Sayın Cumhurbaşkanımızı birinci turda başkan yapmaktır. Güçlü bir meclis istiyoruz. Hedefimizi 360 vekilimizi meclise götürmek.  Eskişehir'de en az 4 vekil çıkaracağız" dedi. 

Ardından kadınların sorularını yanıtlayan Günay, AK Kadınların sorun ve isteklerini dinledi. AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları'nın toplantısına da katılan Günay, "Gençlerle bir araya gelmekten her zaman çok mutlu oluyorum. Sizlerle daha sık buluşmalar düzenleyelim." dedi.