Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen’in de rol aldığı sahneler filmin yönetmeni Mesut Çetin’den tam not aldı. Filmde Çifteler’de yaşayan bir işadamını canlandıran Başkan Özen, ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla bu rolü kabul ettiğini açıkladı. Çekimler sırasında rahat olduğu gözlenen Başkan Özen’in profesyonel oyuncuları aratmadığı dikkat çekti. Filmin oyuncularıyla sohbet eden Özen, zaman zaman teknik ekipten bilgi aldı.

Damga vuracak: 2019 yılına damgasını vurması beklenen “Kral Midas’ın Hazinesi”nin çekimleri ağırlıklı olarak Frig Vadisi olarak bilinen bölgede gerçekleşiyor. Komedi-aksiyon türündeki yapımın oldukça iddialı bir kadrosu bulunuyor.

Başrolde ünlü şovmen İsmail Baki Tuncer’in oynadığı filmde Orhan Aydın, Serkan Şengül, Yaşar Alptekin, Murat Ercanlı, Tevfik İnceoğlu, Mülayim Çimen, Kazım Carman ve Mehmet Ali Tuncer’in yanısıra genç pop yıldızı Aleyna Dalveren rol alıyor.

Ekranların sevilen simalarından Vahe Kılıçarslan da ilk kez yer aldığı beyazperdede bir karakol komutanını canlandırıyor.